We zijn nog steeds in Los Angeles. De afgelopen week was het super mooi weer. Nu schiet het kwik iet wat te ver door naar onze zin. We tikken 110 fahrenheid aan, dat is ruim 40 graden celsius.
We gaan naar het Chino Planes of Fame Museum. Hier staan vier hangars vol met voornamelijk vliegtuigen uit de tweede wereldoorlog. De meeste zijn nog in staat om te vliegen. Enthousiaste vrijwilligers vertellen hun verhaal.
Dan gaan we door naar Big Bear Lake. Een groot meer in de bergen ongeveer twee uur rijden vanaf down town Los Angeles. Het ligt op ruim 1600 meter hoogte. De temperatuur zakt 19 graden terug tot een zeer aangename 21 graden.
previous arrow
next arrow
Slider
Het is een prachtig gebied. Mooie dennen-bomen met grote dennenappels. Gele loofbomen er tussen. Strak blauwe lucht. Je ruikt de zon, het zand de dennenbomen. Zo’n heerlijke frisse lucht.
Prachtige dorpjes met veel houten huizen en huisjes.
We doen the Castle Rock Trail. 1 mijl heen en 1 mijl terug. Dat klinkt als: daar draaien we onze hand niet voor om. Nou voor die mijl terug niet nee, maar de eerste drie kwart mijl gaat echt alleen maar omhoog. Over trap treden en klimmend over rotsen. We missen het een en ander aan conditie………. het uitzicht maakt veel goed. Het is zooooo mooi.

Reacties

Big bear Lake — 1 reactie

  1. Wat een prachtige foto’s Wim en Janneke, en wat doet het ons denken aan hoe wij ook genoten hebben van de Amerika’s en Canada! Heel veel plezier verder!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *