Route 66

Goedemorgen,

we zijn weer terug in de “bewoonde” wereld.
We hebben Tombstone bezocht. Een gezellig western stadje waar we met onze “neus in de boter” vielen. Er was een festival en iedereen was gekleed in oude western klederdracht, de postkoets reed en er was een gun-show.
Zondag zijn we naar de Baptist Church geweest. Wat een verschil met de Cristal Catheteral. Zo groot en massaal het daar was zo klein en warm was het hier.
Daarna doorgereden naar Chiricahua National Monument. Een klein maar schitterend park. We wandelen de Echo Canyon Loop Trail en zelfs Tineke en Alfred besluiten spontaan dat wandelen hier toch wel erg leuk is en dat we de volgende dag nog maar een trail moeten doen.
We overnachten in het park. Het is zo donker en zo stil. We horen alleen het geluid van de dieren.
Via het Theodore Roosveld Lake gaan we de Apache trail op naar Phoenix.
Dit was zo mooi.

antieke brandweervoertuig

Niet in foto’s te vangen en niet in woorden weer te geven. Alleen maar stil genieten………..
De volgende dag nog met een speedboot de canyon in gevaren. Echte geniet momenten!
Uiteindelijk door naar Phoenix waar Alfred graag het Hall of Flame Firefithing Museum wil bezoeken. Hier staat de grootste collectie brandweerwagens ter wereld. Ik geloof dat tijdens deze excursie de naam Freddy nog al eens gevallen is.
Nu op naar Las Vegas. Morgenvroeg om deze tijd zitten Tineke en Alfred al in het vliegtuig en zijn Wim en Janneke remi in de camper.
Gisteren met 30 graden vertrokken in Phoenix, vandaag 16 graden in Kingman. Kingman was vroeger 1 van de belangrijkste steden langs Route 66.

Groeten van ons alle vier.
Wim, Janneke, Tineke, Alfred


Reacties

28 october 2005 — 4 reacties

 1. Hehe hier ook eindelijk een berichtje van mij! Errug leuk om alles zo te volgen. En ik geloof dat er nu ook foto’s opstaan?? Ga ze snel bekijken! Doegdoeg!

 2. Zo dat ziet er gaaf uit!! Zeg alfred, Als ik dit zo zie wordt het werken bij de brandweer in LA!!!

 3. “So you did work it out then!!!!!!!!”(Engineer).
  Wij vonden Yoshua Tree NP ook fantastisch, en de rust daar!
  Op de foto van ‘broer en zus’ staan de verschillende bomen/planten die allemaal bar scherp en puntig zijn. De woestijn fauna en flora heeft zo zijn eigen middelen om te overleven: erg facinerend vonden wij. Hoop dat dit bij jullie ook zo overkwam.
  Zie dat Alfred de liefde voor JD even heeft ingeruild voor Peterbuilt: Dat is pas een truck he? Die LA fire Dept recovery. Wedden dat jullie er een dozijn foto’s van hebben? Zal tzt beslist langs komen om er van mee te genieten.
  Fijn dat de regen is veranderd in beter en warmer weer. Voor regen kan je beter thuis blijven: we hebben vandaag [woendag PM ] een klein betje miezer gehad. Afgelopen dagen hebben de loonwerkers tot na middernacht (echt waar) de mais binnen gehaald.

 4. Het regent hier nu ook en de temp. is veel aangenamer. Bedankt voor jullie kaart voor mijn verjaardag heel lief dat jullie aan mij denken. Straks gaan ik even een monchou taart maken.hmmmmm,jammie,jammie
  Hopelijk krijgen jullie geen last van orkaan Wilma!!. Doei

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>