The hustle/bustle from Las Vegas

Tja de kinderen weer op het vliegtuig gezet. Dat went dus echt niet!!
Okee, vrijdagavond de hustle en bustle van Las Vegas bekeken. Wat een lampjes en wat een verlichting. Mooi ook. New York, Parijs, Venetie; wat moet je eerst een geld uitgeven om het vervolgens dubbel (of meer) terug te verdienen. Het ziet er allemaal zeer verleidelijk uit.
Daarna twee dagen heerlijk relax op de camping aan rand van Las Vegas. Een ongelooflijk heerlijke oase aan de rand van de Strip.
Heerlijk zonnen, zwemmen en niets doen.
Vandaag gaan we via Lake Mead en dan (afhankelijk van het weer) naar de North Rim van de Grand Canyon of naar Sedona.
We houden jullie op de hoogte.

Wim en Janneke


Reacties

31 october 2005 — 5 reacties

 1. Wat zien jullie veel zeg. Heel leuk om het te lezen. Houden jullie een dagboek ofzo bij, anders is het wel heel veel om te onthouden.
  Jullie moeten vooral ook de groeten hebben van Valeria en Igor. Ze zijn ook benieuwd naar jullie.
  Veel plezier, en tot de volgende keer. Doei . Groetjes uit LHEE>

 2. Hey hallo daar.
  Alles nog steeds naar wens dus. Mooi,houden zo.De kids alweer gesproken alsof ze helemaal niet weggeweest zijn.Janneke je wilde graag de foto’s. We doen ons best. Weet alleen niet of het lukt. Anders moet je je nieuwsgierigheid maar even bewaren voor als je weer thuis bent, en als dat echt niet lukt, …..nou dan vlieg je toch gewoon even heen en terug. hahahahaha. Zou maar lekker verder genieten van de vakantie, want voor je het weet zit je weer in het leven van alledag, en kun je zelf komen kijken.
  Geniet en heel veel plezier.

  Vele groetjes

  Liefs, Pa en Ma, Harry, Aafke,Suzanne en Wouter.

 3. We zijn blij dat Alfred en Tineke weer veilig zijn thuisgekomen. Ze waren wel moe, vanmorgen heb ik om 07.00 uur maar even gebeld en Alferd nam de telefoon op (klonk niet erg helder) maar hij was er in ieder geval uit. Het is hier (in het Noorden) nog steeds mooi weer en droog. We hopen dat jullie, ondanks dat het nu een stuk rustiger is, nog een gezellige tijd daar met elkaar hebben en maak maar veel foto’s. Trouwens de foto’s die we gisteren al hebben gezien waren erg mooi. Wim denk om de snelheid ……
  Wederom een groet uut Smilde.

 4. proficiat nog met jullie huwelijksdag!!! Wat een toplocatie om zo een feestje te bouwen!!! “Once opon the time in the west-gevoel” Hoe is het met jullie wicked camper?? al weer waterdicht???? Op dit moment valt het water hier ook met bakken uit de lucht! Afgelopen week hebben we het 65 jarig huwelijksfeest van de ouders van Loek gevierd. Helaas is loek zijn vader voor het eerst die dag niet uit bed geweest. Het gaat heel slecht met Loek zijn vader. Gisteren hebben we het 100 jarig bestaan van het NOVA-college gevierd ( Loek zijn school) Het feest speelde zich af op een cruiseboot in de haven van IJmuiden. Wat een feest!!! Jammer dat we de haven niet hebben verlaten Morgen vertrekt Loek met 100 leerlingen op de stad amsterdam (het tallschip van SAIL 05!!!) voor een 9 daagse oversteek van Rotterdam naar Vigo (Spanje ) wat een bofkont!!! Ik ga nog even wat aan de reisvoorbereiding doen. Als het even mee zit , vieren loek en ik ons “20 jarig huwelijksfeest in Peking. Vandaar nemen we de trein naar Saigon. Loek heeft inmiddels de toestemming binnen voor een sabatical. Ik waarschijnlijk volgende week…. can’t wait!!! ontvang de hartelijke groetem uit Mokum, L&R

 5. Ze zijn prima aangekomen hoor en Alfred was er helemaal vol van gisteren. Heeft alle inkopen afgeleverd; hardstikke fijn dat jullie er zoveel moeite voor hebben gedaan; hoewel, ik geloof dat Alfred en misschien Wim ook, het best leuk vonden om shops af te struinen, o.a. op zoek naar blauwe lichtjes……
  Betreffende de Noord Rim: informeer eerst goed hoe de toegang daar momenteel is; wij zij er een keer eind Mei/ begin Juni geweest en toen waren bijna alle uitkijkpunten aan de noord Rim nog gesloten vanwege de sneeuw!
  En dat terwijl het aan de zuidkant al bijna zomer was. Er is wel een leuke camping op de weg naar de noord Rim, en de rit ernaar toe is ook de moeite waard.
  Als je er maar kunt komen.
  VEEL plezier nog!
  Cor en Ineke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>