26 september 2007

 

Hallo Allemaal,


Grotere kaart weergeven
We hebben een goede reis gehad, met het vliegtuig. Vertraging in Schiphol, en daarna rennen in Altlanta, maar….. het is gelukt.
Het vliegen was erg mooi. Heldere lucht, en altijd zon gehad, boven de wolken. Nely had wel wat last van haar oren met het dalen.
In Amerika is de controle erg streng. We werden apart genomen en vragen gesteld. Iedereen trouwens. De schoenen, en Antonie zijn klompen uit, en in zo’n lopende band-kast. Ook werden we “gevoeld”. Ja, het is me wat.
Het eerste vliegtuig was voor 200 personen, en heel luxe, zie foto van dat landkaartje, daar stond ook de hoogte, snelheid van het vliegtuig, en temp. bij. -15 graden.
Lekkere dingen onderweg, volop koffie, coke en water. Warm eten, en ‘savonds een pizza-punt. Wat een verwennerij.

We zaten achter elkaar bij het raam. Antonie en Wim hebben zitten kaarten. Janneke en ik hebben zelf een boek zitten lezen. Ja want zitten dat is het!!!!!!!!!!! Zoveel uren achter elkaar, dat overkomt ons nooit. Niet dat dat nou zo heel leuk is. Je wilt ook wel eens lopen. Hebben we ook gedaan. Een wandeling door het vliegtuig. Antonie wilde een babbeltje met de piloot maken, maar dat kan natuurlijk niet.

Atlanta is een heel groot vliegveld, veel vliegen daar op doorreis. Hoge roltrappen met een helling van 45 graden.
We gingen zelf met een metro naar de Gate.We hebben het gehaald, en he, he we zaten erin. Dit vliegtuig was iets kleiner, en we zaten wat krapper. Maar ach………. we probeerde wat te slapen.

We zijn nu in Phoenis, half 3 bij jullie nacht tijd, en hier is het 17.30 uur.
We zijn met een busje naar het hotel gebracht. Heerlijke bedden. We hebben 2 uur geslapen. Zijn er nu uit. Gegeten, en rondgelopen, en dan gaan we slapen.
Morgen naar het ontbijt, gaan we de camper ophalen, en dan gaat het beginnen.
Tot de volgende keer, en de amerikaanse groeten van Wim, Janneke, Antonie, Nely.


Reacties

We zijn de plas overgekomen. — 9 reacties

 1. ook een berichtje van mij natuurlijk.. Leuk verhaal om te lezen Geniet er van!! Het grappige is dat ik me zo kan inleven hoe het gegaan is na het ontbijt de camper ophalen enzo.. Normaal ben ik daar altijd bij…. Wel gek dat wij nu gewoon hier zitten. Maar over 2 weken zijn wij er ook! Of mijn onderzoek nu af is of niet, wij gaan ook heen!!! YEAH!!!

  Geniet veel!

  Tineke

 2. Fijn dat jullie goed zijn overgekomen. Hier gaat het ook allemaal prima met Markjan erbij is het erg gezellig. Op dit moment is Markjan met Arie naar Gebbenmotoren.Heel veel plezier, geniet ervan. groet A.A.H.J.MJ.M.

 3. Fijn dat jullie er zijn na een lange reis, maar toch ook een mooie. Geniet ervan (ook van het eten) en wij houden alles wel een beetje in de gaten ….

  Groeten uut Smilde

 4. Hoi!!
  Fijn om te lezen dat alles goed is gegaan! Geniet van alle nieuwe dingen en een goede reis verder met de camper!!

  Lieve groeten van ons

 5. halloo
  hoe gaat het met jullie
  met mij gaad het goed ik vild het leuk op school ik hep hooge cijfers 9.10.7,5
  en heben jullie het daar ook leuk

  groetjes van de fam reyneveld
  en markjan doei

 6. hooiii.

  dus goed overgekomen in het wilde westen zeg maar.mooi zo
  zit nu op school. heb net 1500 broodjes gemseerd,voor een doe dag op school. ik ga zo de stad effe in en dan naar huis toe.
  nou veel plezier nog daaro en tot over 2 weken.
  ciao

 7. Fijn dat jullie goed zijn aangekomen. We blijven aan jullie denken, en verder een hele fijne vakantie. Ontvang de hartelijke groeten van moeder Koning. Veel liefs, en een dikke zoen mamma.

 8. Fijn dat jullie goed zijn aangekomen. Kan het echte genieten nu beginnen. Heel veel plezier.

  Hartelijke groeten uit Veendam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>