5 oktober 2007

Hallo Allemaal,
Heel leuk om de berichtjes te lezen, en Margriet, bedankt voor de pan Nasi!
Het is al even geleden dat we iets van ons lieten horen, maar er is niet overal internet. Nu, vrijdagmorgen zijn we bij de bieb. Janneke en ik, ieder achter een computer, Ik heb nog 52 min. dus dat moet lukken.

Op deze camping in New Mexico zijn hele grote yuka’s, en die prikken…
We zijn op weg naar Santa Rita, een gebied met open mijnwerk. De berg afgraven. Een kopermijn. Dit gat is 600 meter diep, dumpers kruipen met 80 ton naar boven. 24 uur per dag, en 365 dagen in het jaar. En dat al 100 jaar. De dumpers vallen in hetniet, bij de hele grote omgeving en diepte!! Op een trapje van de camper maken we foto’s over het gazen hek. Het is warm, 40 graden.
Wij rijden door het platteland, wat veel oud ijzer is hier, Antonie en Wim rekenen zich rijk!
We wandelde in een mooi gebied, met een riviertje, en oeps… een zwarte stier liep daar.

City Rocks state Park, geweest. Grote keien. We hebben gewandeld, foto’s gemaakt, en heerlijk gegeten.De b.b.q. en daar hamburgers op,makkelijk zo met de camper alles bij de hand.Achter ons een grote steen, en wij zaten in de schaduw. We zitten op 5300 footh hoogte.

We rijden de bergen door,een mooie toeristiche route,8500 footh hoogte.
Na 200 km gereden te hebben staan we nu op een natuurcamping, en maken ons eigen kampvuur. Antonie haalt wat gedroogte struiken, en gooit ze op het vuur, en vlammen!!
Met elkaar zitten kaarten, en doppinda’s erbij.
Groetjes van ons allen.

 


Reacties

New Mexico — 2 reacties

 1. Heey, 3 tegelijk, Gezellig.
  Oh, 40 graden, dat valt nog wel mee toch??
  Krijg bijna medelijden met Antonie en Neli wat betreft de BBQ (of zijn die inmiddels net zo verzot als jullie). Enne Wim hoe zit het met de Mac??

  Liefs, en veel plezier nog.

 2. Hoi Hoi!
  Super om te horen dat jullie het zo naar je zin hebben!Enne die BBQ maakt overuren!! Have fun! en eetsmakelijk!!
  Doeii !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>