13 oktober 2007

Samen met Allen, Debra en Leonard gaan we naar Santa Fe. Een prachtig stadje op ongeveer anderhalf uur rijden van Alburqueque. We lunchen bij een restaurant waar ze special eten van New Mexico serveren. We genieten. Slenteren door de stad en bezoeken de oudste kerk van America. De dag wordt besloten met een bbq in de tuin van Leonard. Super!! We voelen ons bevoorrechte mensen.
Terug op de camping hebben we nog een bijzondere ontmoeting. Net als de klompen van Antonie vorige week zijn nu de klompen van Alfred aanleiding tot een gesprek. De meneer die hem aanspreekt blijkt uit Nederland te komen. Hij woont nu in Hamilton; Ontaria. We drinken samen koffie. Hij kent de families Bruulsema en Eggink goed. Ook de mensen waar Wim 28 jaar terug in de tabak gewerkt heeft kent hij. Leuk!
Vrijdag morgen opnieuw naar de balloon fiesta. Opnieuw vroeg op. Het is ook nu weer de moeite waard. Naast de “gewone” luchtballonnen gaan nu ook 100 special shapes. We komen allemaal ogen te kort. Een postkoets, een cactus, een vrachtauto, een auto, een koe van alles gaat de lucht in.
Vanavond gaan we weer. Dan staan alle special shapes opgesteld met gevulde ballon en verlicht. Ze stijgen niet op. Aansluitend is er vuurwerk. Als we bij de Balloon Fiesta komen blijkt het clowen niet door te gaan er is te veel wind. Het vuurwerk is prachtig.

Home » 2007 » Alburqueque (vervolg 2) » Alburqueque (vervolg 2) » Alburqueque (vervolg 2)
   
 

Reacties

Alburqueque (vervolg 2) — 6 reacties

 1. Hallo hallootje!
  Super dat het weerzien met Allan en Debra zo warm was! Veel plezier met zn allen! Liefs! X

 2. Zo te horen en te zien hebben jullie het ontzettend fijn aan de andere kant van de grote plas. Geniet er nog maar even lekker van, nu ook met de kinderen.
  We moeten het nog maar eens hebben over de meneer die jullie aansprak en die de fam. Bruulsema en Eggink kende. Wonderlijk dat je zo ver van huis toch nog weer een draadje met Nederland tegenkomt.
  Nog fijn genieten samen en tot over een paar weken.

  Groetjes,
  Jans en Alien
  Gerco, Alice en Johan

 3. 10, Mark en Alfred fijn dat jullie ook goed aangekomen zijn. En gelukkig is ook de koffer van Mark alsnog goed aangekomen.
  Veel plezier samen, en maak er wat leuks van.

  Veel liefs, oma en natuurlijk ook van ons.

 4. Ja leuk ik wil graag die foto’s zien klinkt allemaal geweldig.Fijn dat jullie vliegreis zonder problemen zijn verlopen.
  Wij zijn inmiddels ook weer thuis enne friesland was ook mooi.Fijn genieten met elkaar en alle mooie dingen vastleggen!!!
  groetjes gerrit en femmiek en marlies. We hebben hier echte nazomer…heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>