Reis 2010 – dag 11 – vrijdag 1 oktober 2010

De dag begint opnieuw met uitgebreid telefoneren met Tineke. Het gaat goed met haar. We beloven haar dat we niet voor dinsdag een besluit nemen of we naar huis komen of niet. Dat is erg lastig. Want ons hoofd en ons hart zijn niet in harmonie. Wel bellen we met de reisverzekering wat de procedure is. We moeten een urgentie verklaring van Tineke’s arts hebben. Feitelijk komt het erop neer dat de situatie levensbedreigend moet zijn.

Een nieuwe ticket boeken kan ook, maar last minute vluchten kosten tussen $ 1000.—en $ 1200.— per persoon.We gaan opnieuw de Smoky Mountains in, maar ook vandaag zijn onze gedachten meer in Nederland. Want Tineke’s ziekenhuis opname betekend ook meer druk voor Alfred. Aan het eind van de dag verteld een telefoontje met hem ons dat ze het prima gedaan hebben vandaag. Al die lieve mensen waren er weer!

Wij verlaten Pigeon Forge via 441 south. Feitelijk volgen we gewoon deze weg door het park. Het is prachtig. De lucht is strak blauw en er schijnt een stralend zonnetje. Het is super koud boven op de berg. Ruim 1500 meter hoog. Als we bij een uitkijkpunt stoppen staat er iemand luid het evangelie te verkondigen vanaf een verhoogd uitzicht punt. Het blijkt een toevallige voorbijganger te zijn die met een groepje motorvrienden de Smoky’s bezoekt. We passeren, opnieuw, ongemerkt een staatsgrens. We hebben Tennessee verlaten en zijn nu in North Carolina. We blijven 441 volgen. We rijden door allemaal gezellige dorpjes. Versierd met pakken stro en pompoenen. De herfst is aangebroken.

Overnachting: Microtel Inn en Suites, Cherokee, North Carolina

Home » 2010 » Smoky Mountains » 2010 Dag10 » 2010 Dag10
   
 

Reacties

Smoky Mountains — Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>