Lassen Vulcanic National Park.

0
We verlaten Redding via de 44 east op weg naar Lassen Vulcanic National Park. Er staat een bord dat de weg door het park dicht is, maar dat stond vorige week bij Crater Lake ook en die was gewoon open. Bovendien hebben we een hotel besproken in Chester, dus we moeten toch die kant op.

 

We klimmen hoger en hoger en op 1500 meter zien we de eerste sneeuw liggen. Oeps, het zal toch niet………. Maar jawel, road closed. Hek er voor en niemand er door.

Jammer, jammer.

We volgen de 44 verder east. Een prachtige route. Sneeuw, mist af en toe lijkt het zonnetje er bij te willen komen.

We nemen Country Road 21 naar Westwood. Wat is het mooi hier en zo stil.

In Westwood pakken we de 36 east naar Chester.

Als we het dorp in rijden lijkt het of de tijd hier de laatste 50 jaar geen vat heeft gehad op de omgeving. Een lief, slaperig dorpje waar de plaatselijke kapper een Amerikaanse vlag als kap mantel gebruikt. We lunchen in een lokaal restaurant. Dan blijkt dat de tijd hier wat betreft prijzen niet heeft stil gestaan…….maar goed het was lekker.

We zijn al vroeg in het hotel. Een gratis overnachting vandaag. We hadden voldoende punten gespaard bij Best Western.

We overwegen om door te rijden naar de zuidelijke ingang van het Nationaal Park. Hier zijn een aantal leuke wandelingen te maken. Een telefoontje naar het park leert echter dat ook de wandel routes niet open zijn.

We blijven lekker in het hotel. Nemen een lekkere kop koffie, werken het reis verslag bij en nestelen ons lekker met een boek op de bank.

Home » 2013 » Dag 23 » dag 23 » dag 23
   
 

 


Reacties

Dag 23 — 2 reacties

  1. Dank Jan, jij zet het sneller op de site dan dat ik het kan schrijven…. Super!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>