San Jose

Jan Loman

Vandaag hebben we met Jan afgesproken bij het Black Hawk Automuseum in Danville (onder de rook van San Francisco). We nemen  I-80 West en vervolgens I-680 South.
Als we een half uurtje gereden hebben passeren we een grote John Deere traktor die gebouwd is van pakken hooi en vervolgens in de juiste kleuren gespoten is. Op de rem natuurlijk. Was is hier aan de hand? Het blijkt een grote Corn Maze te zijn. Auto parkeren en natuurlijk even kijken. Geweldig. Er lopen kinderen, maar ook de nodige volwassenen te slepen met pompoenen. Het is vandaag Halloween en dat zien we overal. Niet alleen kinderen, maar ook veel volwassenen hebben zich verkleed. Gezellig.

Home » 2013 » Dag 25 » 2013 dag 24 » 2013 dag 24
   
 

We zijn ruim op tijd en parkeren onze auto op een schaduwrijk plekje om lunch te maken. Heerlijk dat weer dat je “buiten-kunt-leven”. Even later draaien Jan Loman en Sandy de parkeerplaats op.
Op naar het museum. Hier staan allemaal klassieke auto’s. De hele uitstraling om het museum heen is luxe, prachtige waterpartijen. En dat in een gebied waar veel te weinig water is en het de laatste zes maanden niet geregend heeft. Het museum zelf ademt ook rust en luxe uit. Er staan Amerikaanse en Europese auto’s. Zo staat er een Mercedes uit 1936 die toen 20.000 dollar heeft gekost. Voor dit geld kun je 67 jaar later nog een goede auto kopen. Er staan ook Duesenbergs en een Franse auto waar er maar 1 van gemaakt is. We willen wel 1 uitzoeken en even een ritje maken.
We gaan met Jan en Sandy mee naar San Jose waar Jan woont. 22 Jaar geleden zijn we hier ook geweest.
We rijden naar Santa Cruz voor diner. Jan weet een leuk restaurant op de pier. We hebben een tafel aan het raam gereserveerd. Sunset en lekker eten wat wil je nog meer. Helaas gaat die sunset voor ons niet niet door. De zon is vast prachtig onder gegaan, maar wij zitten vast in het verkeer. Wat een auto’s. We zien dit niet voor het eerst, maar zijn elke keer weer verbaast. Acht banen de stad uit, acht banen de stad in en dan verschillende lagen over elkaar.


Reacties

Dag 25 — Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>