South  Padre Island

image_00007.jpgSouth Padre Island is een subtropisch eiland in het zuiden van Texas en ligt in de Golf van Mexico. Het eiland is 34 mijl lang en je loopt binnen 5 minuten van strand naar strand want, eigenlijk is het eiland maar drie straten breed. Een rij huizen met zicht op de Golf, een straat, een rij huizen in het midden, een straat en een rij huizen met zicht op de Lagune.
Een heerlijke plek. Als we zaterdag aan komen is het een levendige boel op het eiland. Zondag en maandag is het heerlijk rustig. Het is bewolkt, met af en toe een spatje regen, maar nog steeds een heerlijke temperatuur. We hebben het strand bijna voor ons alleen.
We gaan mee met de boot om dolfijnen te kijken. We hopen er 1 of misschien 2 te zien, maar voor we los van de kant zijn spelen er al twee naast de boot. WOUW!! We varen af, een welbespraakte, gezellige gids bij ons en gaan op zoek. We zien er geen 1, geen 2, geen 3, maar minstens 15 tot 20. Geweldig! Er gaat er zelfs 1 onder de boot door, die kunnen we bijna aanraken! Dit is super! Alleen……..foto’s maken is bijna een onmogelijke opgave. We hebben meer dan honderd foto’s met…….water…..de dolfijnen zijn zo snel, ze blijven niet even staan poseren…je ziet ze…..ze duiken weg om drie minuten later totaal ergens anders weer boven te komen….maar wat een feest!
Home » 2014 » 2014 Week 5 Dag 28 en 29 » 2014 Dag 28 en 29 » 2014 Dag 28 en 29
   
 

Reacties

2014 Week 5 Dag 28 en 29 — 5 reacties

 1. @ tineke en Cor: Zijn inderdaad pelikanen die vogels op de paal.
  @ Emma: zijn net vlinders…….:)

 2. @ Janneke:
  Die dolfijnen zijn dus net als de walvissen, niet op de foto te krijgen, ze zijn al weer onder als je afgedrukt hebt, maar de reis erheen is geweldig.

 3. de foto met die paal met die vogels er op is supermooi! (wat zijn dat ook al weer voor vogels?!)

  Leuk: Dolphin watching!
  Jullie genieten echt zie ik. Tof!

 4. Wat plaatjes van de zonsondergang met de palmbomen!!

  Tja, je kunt ook niet alles hebben…..
  We kunnen wel zien, dat jullie de dolfijnen echt gezien hebben!!
  Super om ze zo dichtbij te zien!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>