St. Louis – Bourbon

bourbon_01We verlaten St. Louis, maar niet zonder nog een keer bij Ted Drewes een Frozen Custard te halen. Zo dik dat je de beker op z’n kop kunt houden, zonder dat de inhoud eruit valt. Dat moeten we natuurlijk proberen. Wim houdt de beker met milkshake op de kop en Janneke maakt de foto. Dat foto nemen duurt even. En de milkshake…….belandt voor een gedeelte op de grond…….. Wim kijkt beduusd……jammer…..zo’n lekkere shake……..janneke (en de andere omstanders) ligt in een deuk……het meisje achter de balie biedt een nieuwe shake aan…….dank, maar ze zijn zo goed vullend en er zit nog ruim voldoende in…..
We gaan West. Route 66 loopt hier parallel aan I-44.
In Gray Summit is een prachtig Route 66 info centrum. Veel informatie, een leuk overzicht van de geschiedenis en een leuke gift shop.
Een eindje verderop is Stanton. Hier zijn de Meramec Caverns. De weg er naar toe is prachtig langs de Meramec rivier. Als we nog niet bedacht hadden om naar de grotten te gaan, waren we nog voldoende geprikkeld om er nog wel eens heel goed over na te denke. De laatste 20 mijl tot de grotten staat er zeker om de 100 meter een reclame bord. Beetje over de top. Wij hadden al bedacht te gaan en zijn net op tijd om mee te gaan met de tour door de grotten. Bijzonder om te zien en leuk gewerkt met licht en kleur.
We komen een echtpaar tegen uit Australië. Voor de derde keer vandaag. Blijkbaar stoppen ze op de zelfde plaatsen als wij.
’s Avonds gaan we terug naar de grotten. Er is het Fall Festival of Gospel Music. Wouw!! Verschillende groepen treden op. Wat een enthousiasme op het podium en wat een akoestiek in de grotten. Een top avond!
Als we naar het hotel rijden is het onweer niet van de lucht. Niets gezellig. Gordijnen dicht, kachel aan dan binnen maar gezellig maken.
bourbon_02
bourbon_03
bourbon_04
bourbon_05
bourbon_06
bourbon_07
bourbon_08
bourbon_09
bourbon_10
bourbon_11
bourbon_12
bourbon_13
bourbon_14
bourbon_15
bourbon_16
bourbon_17
bourbon_18
bourbon_19
bourbon_20
bourbon_21
bourbon_22
bourbon_01
previous arrow
next arrow

Reacties

Route 66 St. Louis-Bourbon — 6 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>