Zaterdag 8 november

 

We hebben zo’n daalders stekkie hier dat we besluiten het weekend te blijven.

De Pelikanen en een soort witte Reigers (Ibis) lopen hier zo ongeveer voor onze voeten. We zien ook nog een ander eng dier.

We gaan naar het John Pennekamp Coral Reef State Park. Dit is een 38 km. lang en 15 km. breed onder waterpark bij Key Largo.

We gaan met de glas bodem boot. De zee is ruw en we bonken over het water. Niettemin kun je prachtig kijken. Wim ziet zelfs twee schildpadden. Ongelooflijk hoe mooi het onder water is. Je krijgt zin om te gaan duiken en dit alles eens van wat dichter bij te gaan bekijken.

Terug aan vaste wal doen we een paar boodschappen en besluiten uit eten te gaan.

Dit doen we bij Marker 88. Wat een ambiance. De zon gaat onder. Er zijn best veel wolken, maar die maken de zonsondergang alleen maar mooier. Op de achtergrond klinken de klanken van een zanger die live staat te zingen. Zo mooi en dan de nacht die valt. De fakkels branden. Het is te mooi voor woorden. Er borrelt spontaan een lied omhoog.

De dag door Uw gunst ontvangen is weer voorbij de nacht genaakt, en dankbaar klinken onze zangen tot U die licht en duister maakt.

 We gaan naar “huis” koffie drinken en nog nagenieten. Als we 5 minuten thuis zijn barst er op de oceaan voor onze deur een prachtig vuurwerk los. Wouw. De Corvette club die twee blokken verder op een feestje heeft sluiten hun weekend af en wij genieten mee.


Reacties

Florida 2008-11-08 dag6 — Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>