Maandag 17 november

We willen eerst gaan zwemmen, maar het water in het zwembad is zo koud dat we er snel weer uit zijn. Lekker opdrogen en weer warm worden aan het strand in deze prachtig mooie strandstoelen met een koepeltje erboven.

Dan gaan we naar J.N. Ding Darling Nationaal Wildlife Refuge. Dit is een groot natuurreservaat met meer dan honderd vogelsoorten. We gaan met de Eco-tour. Onze gids is de hele weg (anderhalf uur) aan het woord. Ze verteld veel wat we niet allemaal kunnen volgen. We zien ook vele vogels en een raccoon.

We gaan naar de noordkant van het eiland naar het Lighthouse. In het Lighthouse Cafe stoppen we voor een heerlijke lunch. Wat een leuke plek. De hele zaak hangt vol met vuurtorens van overal uit America. We moeten maar wat foto’s sturen van onze Nederlandse vuurtorens….

Dan nog even lekker naar het strand. Het is ook zo mooi weer.

Rond 15.00 uur verlaten we Sanibel Island. Een plek om nog eens naar terug te gaan. Prachtig.

Over de Causeway naar Interstate 75 naar het zuiden. Bonita Springs wacht op ons. Het is maar een klein eindje. We rijden door een welvarend gebied. Prachtige huzien, schitterende resorts met prachtige entree’s, groene grasvelden, mooie bloemen alles netjes en verzorgd. We hebben een hotel geboekt van Best Western. Voor $ 75.—dollar; inclusief ontbijt. Bij aankomst denken we de verkeerde kamer te hebben. Zo mooi. Ruim met een zitje, de badkamer is helemaal van marmer, een big flatscreen tv aan de wand, alles is design. Wouw!!

We gaan nog even naar het strand. De zon gaat bijna onder. We zitten op het terras bij Doc’s Beach House. Hier ontmoeten we een echtpaar uit Michigan. We maken een gezellig babbeltje en gaan beide het restaurant in om te eten. De zon gaat spectaculair onder. Zo mooi hebben we nog niet gezien deze vakantie. Na het eten drinken we samen met het echtpaar koffie. We hebben een gezellig uurtje. Zij verblijven 5 maanden in zo’n golf resort. Het bevalt goed het vakantie leven en het went snel. Zal volgende week weer wennen zijn thuis. Nu bedenk je pas wat je wilt eten als je de menu kaart voor je hebt. Thuis zal dat wel weer anders zijn. Maar het is ook een fijn idee om weer naar de kinderen te gaan. We missen ze best wel. We zien zoveel moois dat we graag met ze willen delen……….


Reacties

Florida 2008-11-17 dag15 — Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>