8 oktober; dag 3

 de stad van Dr. Quinn.

In de tijd van Dr. Quinn en Sully bestond Colorado Springs uit een paar zandwegen, een saloon, een kruidenier en een schooltje. Het huidige Colorado Springs herinnerd in niets meer aan die tijd. Tegenwoordig is Colorado Springs de tweede grootste stad van Colorado. De stad ligt hoog; 6035 feet (= 1839 mtr.).
De hele avond regent het. ’s Nachts stortregent het en ’s morgens regent het nog. Dat betekent sneeuw nog hoger in de bergen. Om 11.00 uur stopt de regen en gaat het ook bij ons sneeuwen. De eerste sneeuw van het seizoen. En dat terwijl de afrikaantjes en begonia’s en andere bloemen nog dapper staan te bloeien.

’s Middags klaart het op en komt de zon erbij. We gaan naar de United States Air Force Academy. We kijken de film en gaan naar de Cadet Capel. Wat een aparte architectuur. We mogen niet naar binnen. Het is de hele dag een komen en gaan van bruidsparen. De zon schijnt, maar het is zooooooooooooo koud. De wind blaast overal doorheen. De gevoels temperatuur ligt ver onder 0.
Terug in de stad zoeken en vinden we een Dayspring winkel. Ohhhhhhhhhhhh we komen tijd te kort.
We eten bij Country Buffet, een soort Golden Corral. Het smaakt allemaal erg lekker. Je zou alleen al voor het dessert naar binnen gaan. Zo veel en zo lekker; o.a. van die heerlijke warme choclate chip cookies…………………..

Overnachting: Crowe Plaza
geboekt: Priceline
gereden:58 mijl.


Reacties

Colorado Springs — Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>