De korte broek verruild voor de lange

Daar zijn we weer. Weer een camping met niet alleen internet, maar ook een computer ter beschikking.
We zijn vandaag van de zomer over gegaan in de herfst. De korte broek en korte mouwen verruild voor een lange broek en trui.
Via Lake Mead naar de Valley of Fire. Wouw!! Wat is het hier toch mooi!! We wandelen en genieten!!
Geslapen aan Lake Mead. Gisteren naar de noordkant van Zion National Park, de Kolab Canyon. Ook zeer de moeite waard!! We wandelen opnieuw (we overtreffen ons zelf…….).
Vandaag gaan we naar Cedar Breaks. Dit is 3000 meter hoog. Je begrijpt de desert is verleden tijd evenals de slangen en andere griezels!.
Wim heeft gisteren gewinkeld in een big, big Ranche store. Ongeveer 5x de Wildkamp. Met farmers-kleding, schoenen, paard en koeien artikelen, medicijnen, gereedschappen en machines. Kortom een winkel om samen met Bert van Unen of Antonie van Noord te bekijken.
We gaan nu eerst op weg naar Cedar Breaks, dan naar Brice Canyon en dan naar de noord rim van de Grand Canyon.(schijnt nog open te zijn, maar dan moet het wel droog blijven).
Tineke: succes met je tentamen
Alfred: ben je al weer in de lucht
Cor: welke versnelling zijn we nodig voor 3000 meter???
Loek: sorry van je vader. Sterkte! We wensen je veel plezier op de Amsterdam. Echt een buitenkansje! Geniet ervan!
IJsbrand: er is zoveel te zien, dus te hard rijden is niet aan de orde, de trucks (zelfs met drie trailers) vliegen ONS voorbij!
Aafke: over komen vliegen om jullie “nieuwe” huis te zien. Pas maar op over twee weken zijn we er al weer en voor je het weet staan we dan op de stoep.
Nely: ja, ik houd een dagboek bij (kun je straks nog eens lezen)
Valeria en Igor: de hartelijke groeten!!
pa’s en ma: Een hartelijke groet!
Theo: naast al de Amerikaanse auto’s toch ook veel VW (kan natuurlijk ook niet anders….) en Honda. En voor de motor liefhebbers: schitterende Harley’s en bestuurders zonder!! helm.
Fenny: wat is de vakantie bestemming geworden??

Wim en Janneke


Reacties

1 november — 7 reacties

 1. late reactie, we zijn een midweekje naar de moezel geweeest. Prachtige natuur, heerlijk zwembad, luxe hotel, geweldig

 2. Jullie genieten echt en dat is welverdiend. Wim nu kunnen we ook gaan denken aan Nordic Walking …. (je bent al in training). Alles is hier goed in Smilde. Aanstaande zondag gaan we naar de Praisedienst in Diever, daar hebben we zin, zal vast wel een mooie dienst worden. Zo zie je maar weer dat je overal VW tegenkomt, wat is het dan toch mooi op de weg. Rijden er nog bijzondere modellen rond?
  Wederom wensen we jullie verder een fijne reis en zijn benieuwd naar jullie volgende mail.
  Groetjes.

 3. Welke versnelling? De ‘vakantie versnelling’ natuurlijk (D)
  Maar op 3000 meter moet je meer op jezelf passen, met al die lange wandelingen, want je ben op die hoogte zo buiten adem door de eile lucht en daardoor zuurstofgebrek.
  Maar dat advies komt natuurlijk als mosterd na de maaltijd, want tegen de tijd dat jullie dit zien zit dat deel er ook alweer op.
  Maar wat jullie allemaal te zien krijgen is buitengewoon de moeite waard, dus blijven genieten!!!!
  ‘Fond regards’
  Cor

 4. Hallo Wim en Janneke,
  Leuk om jullie zo te volgen. F en F zitten aan de moezel, dus de vakantiebestemming was dit keer dichtbij. Veel plezier verder.

 5. theey paps en mams! Nou ik hoor het al… jullie hebben het er beter voor staan dan wij Nou geeft niet hoor..
  Ik heb eerlijk gezegd te weinig tijd in mijn tentamen gestoken, dus dat is afwachten. Ben vanavond nog naar de kerk geweest. Het is dankdag vandaag. Ronald speelde weer mooi, word je helemaal blij van.
  Willen jullie even bellen? Kon jullie niet bereiken.

  Veel plezier..
  X tineke

 6. Heee sportivelingen! Alweer een meel van jullie!Leuk!! Super dat het zo mooi is en dat jullie daar lekker van genieten.en dan nog wel wandelend!!! Volop herstkleuren zeker? Toch niet oog in oog gestaan met een slang Janneke???
  Go Hiking! xx

 7. Alny
  2 november 2005

  Hallo luitjes ,weer een rooksignaal uit het verre Nieuw-Buinen. Vandaag dus hier ook ander weer regen en een stukkie frisser ,zat gister nog met Naomi op een terrasje in Emmen in de zon ,onverstelbaar! Vanaf vrijdag zitten HJ en ikke aan de Franse Ardennen en wel te Vielsalm. geen Amerika maar voor ons al een hele onderneming ! Wat vliegt de tijd toch he?? even maar en jullie zijn er ook weer ! Nu nog fijne dagen en tot mail!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>