eerste berichtje uit de states!!

hoi allemaal!!

Nou, we hebben ondertussen zoals je ziet een bieb gevonden.
Donderdag zijn we met de auto naar Schiphol gegaan. Mark ging mee en bracht de auto weer naar huis terug.. Lief he 😉 ?!!? Het afscheid was helemaal niet leuk..  Maar goed, des te leuker is het over 2 weken!

We hebben een goede vlucht gehad. We waren wel erg lang onderweg. 6 uur vrijdagmorgen jullie tijd waren we pas in het hotel en konden we gaan slapen. We waren zo’n 23 uur onderweg geweest!! Maar we mogen niet klagen, want we hadden erg ruime stoelen en de vlucht was erg goed verzorgd.

Vrijdag hebben we de camper opgehaald. Het is een nieuwe camper, maar vannacht hadden we lekkage. Het hoosde namelijk buiten, niet normaal!!! Het onweerde ook. Ik hoop dat we niet erg veel van deze dagen hebben, met al die buien.

We hebben het weekeind een beetje in LA besteed. Wat rondgereden door Beverly Hills en Hollywood en wat gewinkeld (walmart, Target).
Zondag was de dienst in de Christal Cathedral. Het geluid was niet super, dus we konden het niet heel goed verstaan, maar het was leuk om midden in een tv-set te zitten. zo lijkt het haast in ieder geval.. 30 oktober om 9 uur komt het op tv! Wij zaten tussen al die gekke nederlanders met een vlaggetje

Nu gaan we naar Joshua Tree NL Park. We zijn benieuwd. Hier is het allemaal erg anders dan in de stad, veel armer en meer ‘western’-stijl. Ook mooi. Gister hadden we geen bereik op mobiel op gegeven moment.

maar goed, genoeg gezwetst, ik zal er nu een eind aan breien.
Leuk dat jullie reacties geplaatst hebben! Altijd gezellig.
Al weten we nog niet zeker wie de allround reparateur is…
owja, we konden helaas geen foto’s plaatsen.. Ze hebben hier op deze computer geen USB-aansluiting.

Nou goed, de hartelijke groeten van ons vieren!!!

(mark ik mis je)

DOEI DOEI DOEI


Reacties

2005 In the states — Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>