23 oktober 2007

Hartelijk dank voor al jullie lieve reacties. Ja 25 jaar getrouwd! De kinderen hebben de camper versierd met balonnen en slingers. Tineke maakt een heerlijk ontbijt met cinnamonrolls en pancakes. Er zijn allerlei leuke kaarten en lieve kadootjes en telefoontjes. We zijn blij verrast. Dank allemaal!!
We gaan taart halen en koffie bij Starbucks. Beide een traktratie. Dan op ons gemakkie boodschappen doen. Flagstaff is een prachtig stadje. Na de lunch op weg naar Sedona. Het is een prachtige route. De koude wind is weg, de temperatuur stijgt de zon schijnt en de natuur is zo mooi. De herfst kleurt de bossen geel. Dit alles tegen een decor van rode rotsen, groene naaldbomen en een blauwe lucht. Sedona is ook gezellig stadje. We gaan ’s avonds gezellig uit eten. Vanmorgen hebben we een jeeptour gedaan. Cowboy Thom nam ons mee op safari. De tocht is ruig maar prachtig mooi. We hotsen en botsen en gaan door droge rivierbeddingen.
Nu langzaam maar zeker op weg naar Phoenix…..
Van de brand in Californie merken we hier niets. Behalve dat we rook zien. Kun je je haast niet voorstellen we zitten op 700 mijl van Malibu. Alfred heeft even gepraat met de mannen van de brandweerkazerne in Sedona. Zij waren een uur geleden vertrokken om te gaan assisteren.Reacties

Flagstaff en Sedona — 1 reactie

 1. Cor
  24 oktober 2007

  Ahh, van die brand weten jullie dus ook, dacht nog hierover te schrijven, om Alfred te informeren, maar dat is dus niet nodig, jullie zijn helemaal ”bij”, ondanks het feit dat er geen tv in het ‘motorhome’ zal zijn.
  Enne, ik zie dat de cowboys per Jeep gaan tegenwoordig, had jullie allemaal al per paard, of beter, per muilezel de omgeving zien verkennen!!

  Maar goed, bedtijd hier…..
  En nog veel plezier.

  willem jan
  24 oktober 2007

  Als nog van harte en jullie hebben het gered, op naar de volgende 25 of was nu 50 jaar.gr. willem jan

  bauk
  24 oktober 2007

  Hallo allemaal,wat een prachtige foto’s Wonderbaarlijk mooi is Gods natuur, en dat jullie daar van mogen genieten en wij ook een beetje. Wat uniek dat je dit mag meemaken. Nog een paar gezegende dagen en een fijne terugreis.groetjes aan allemaal.Ik zit hier dus bij femmiek in het koude winderige coevorden….om je alvast voor te bereiden.Piet zit in Missisipie.Komt waarschijnlijk ook zaterdag thuis.Misschien zie je elkaar nog.
  DOEGGGG!!!! Mark en tineke ik hoor de verhalen nog wel en zie de foto’s.

  H.A.S.W
  25 oktober 2007

  Lieve Janneke, Wim en kids.

  Nog 2 dagen te gaan. Alle leuke dingen gaan vaak veel te snel voorbij. Maar aan jullie verhalen te lezen hebben jullie ontzettend genoten en weer heel veel gezien. Al die “bagage” neem je toch mooi even mee. ( maar goed dat deze “bagage” niet in kilo’s uit te drukken is, anders kreeg je “problemen”op het vliegveld. ). haha.

  We wensen jullie alvast een hele goede, voorspoedige, en behouden terug reis.

  Heel veel liefs, en een dikke (K) (K) van mam, Harry, Aafke, Suzanne en Wouter.

  We spreken jullie snel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>