21 september 2010

We vertrekken om 8.30 uur. Een zeer plezierige tijd. Er is nog voldoende tijd om met Alfred en Tineke eerst nog te ontbijten.

Aafke en Harry brengen ons samen met moeder Koning naar Schiphol. Het inchecken hebben we gisteren al gedaan via internet. Op Schiphol verloopt alles voorspoedig, alleen zijn beide koffers een kilo te zwaar……. Overpakken in de handbagage.

Dan lekker koffie drinken bij Starbucks. Gezellig! We gaan nog naar het promenadedek. Ons vliegtuig staat er nog niet. We eten nog een kopje soep en dan moeten we afscheid nemen.

Het vliegtuig vertrekt een half uur te laat. Zodra we in de lucht zijn doen onze voor buren de stoel in de ligstand. Daar zijn we (niet) blij mee.

Ze laten ze zo staan tot Washington……….Onderweg veel turbulentie. We komen zonder problemen aan in Washington.

Dan door de douane. Ruim een uur staan we in de rij, maar dan zijn weook snel door. Geen vingerprints of iris scan voor ons. Staat nog in het systeem. We zijn wel toe aan een kop koffie Dus………….Starbucks. Op het vliegveld we hoeven er geen meter voor om te lopen. Dan met de shuttle naar het hotel. Dat is een plezierige verrassing. Geboekt via Priceline. Het is super. Eigenlijk een beetje te mooi. Er zijn veel gasten. Er is een congres. Allemaal zich zelf zeer interressant vindende mensen.

 

We houden het vol tot 21.00 uur plaatselijke tijd maar vallen dan ook als een blok in slaap. Tot een uur of 4, daarna is het muizen…………

Overnachting: The Westin, Washington-Dulles Airport hotel.


Reacties

Van Lheebroek naar Washington DC — Geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>