26 oktober 2007

We zijn terug in het land van de catussssssen. Trots en fier steken ze hun hoofd omhoog. Het is warm. Het is zo warm dat we met plezier gaan winkelen. De winkels zijn heerlijk koel.

De kwaliteit van de campings valt behoorlijk tegen. Het lijkt alsof de tijd hier heeft stil gestaan. De eerste keer dat we hier kwamen waren we enthousiast over de campings.Op iedere plaats aansluiting voor water en riolering en prachtige toiletgebouwen. Nu zijn de campings verouderd en niet schoon.
Als we aankomen in Phoenix staat er een bord aan de weg van RV-Resort. Dat lijkt ons wel wat. Een resort….een oase in de woestijn. We besluiten alleen te blijven als er een zwembad is. Wim vraagt het direct als we ons melden bij de portier. Ja zeker is er een zwembad. Wel twee. Er is zelfs een pool-party bezig op dit moment. Als we opschieten kunnen we nog meedoen. Er is muziek en eten. Dat lijkt ons wel wat. Onze koelkast is al bijna leeg en Alfred ziet in gedachten mooie Amerikaanse dames in Hawaii rokjes rond het zwembad lopen….. De werkelijkheid: De aanwezigen zijn alle 70+, niks Hawaii rokjes; sterker nog: we zijn niet eens welkom….Of we over een uurtje niet terug kunnen komen…. We gaan in de stad eten en nog een paar laatste boodschappen doen. ’s Avonds hebben we het zwembad voor ons alleen. Het resort is trouwens prachtig.(een luxe bejaarden tehuis….)
De volgende morgen inpakken. We hebben al vier !!! extra koffers gekocht maar het is nog een hele toer om alles in te pakken. Uiteindelijk is het gelukt. Al was er enige moeite om de klep van de kofferbakken dicht te krijgen van de twee taxi’s die ons van de camperverhuur naar het hotel brachten. Hier vielen we met onze neus in de boter. Lekker nog even in het zwembad en toen Happy Hour; gratis snacks en cocktails. Dit keer zijn we wel welkom. We gaan nog even een blokje om. Morgenvroeg om 4.15 uur gaat de wekker. Onze vlucht naar Atlanta gaat om 7.00 uur.

 


Reacties

Phoenix — 1 reactie

 1. He zal jullie verhalen straks missen s,morgens om 6.30 de comp aan en kijken of er wat uit Amerika is…….
  Trouwens wat een prachtige camper” airbrush” afbeeldingen zo te zien!
  Hee als jullie veilig en wel weer in ons kikkerlandje zijn spreken we elkaar wel weer!
  Goede reis gr Al.

  Loek en rudy
  26 oktober 2007

  he kanjers!!! Weer helemaal opgeslokt door de sleur van NL ben ik bijna niet toegekomen aan jullie weblog Treinvertragingen, storingen etc.. (p.s. er rijden zaterdag en zondag geen treinen tussen schiphol en duivendrecht!!!) Als jullie nog een tussenstop willen maken in Adam, You’re welcome !!!! In iedergeval lekker nagenieten van een fantastische reis in the USA!!! Welcome home!!!! Loek en Rudy

  Theo & Arianne
  26 oktober 2007

  kwart over vier!!!!??????? (vakantie???!!) Gave foto’s weer!

  Alf: mailtje naar de Brandweer Westerveld dat als ze een nieuwe auto nodig hebben, dat jij wel een mooie voor ze weet te vinden?!!

  Familie van Arianne?? Die neemt ook de inhoud van de keukenwinkels uit Denemarken mee naar huis!! We staan nu nog rood!

  Groetjes en veilige terugreis.

  Theo & Arianne

  Chris
  31 oktober 2007

  he alfred dit is wel helemaal je ding he. haha leuk man, beetje late reactie maar goed. goed dat je weer thuis bent toch??
  groetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>