Zaterdag 15 november

Opnieuw een rustig begin van de dag. We hebben voor vannacht een hotel besproken op Sanibel Island en dat is maar een klein eindje vanaf hier.

Eerst een was draaien en dan lekker het zwemad in. Super!!

Dan de spullen in de auto en op weg naar Sanibel Island.

Binnen 5 minuten staat de auto al weer aan de kant. We passeren Tractor Suply een winkel die we niet kennen, maar wel even willen bekijken. Wouw! Wat een mooie winkel. En wat veel spullen van John Deere. Van truien en shirts tot fietsen en stoelen. Zelfs een monopoly spel.We gaan verder langs de kust en komen langs Bonita Beach. Gezellig hier. Weer de auto aan de kant en lekker een poosje aan het strand.

Via Fort Meijer Beach (hier zijn we jaren terug met Alfred ook geweest toen Tineke in Texas was) naar Sanibel Island. We hebben een prachtig hotel aan het strand. Super mooi. We gaan voor de zonsondergang naar het noordelijkste puntje van het eiland, Captiva, en eten bij Key Lime Bistro. Live muziek op het terras. De lampjes gezellig aan. Daarna weer opzoek naar ons hotel. Sanibel Island is 16 mijl groot, maar wij presteren het om te verdwalen…… Een aardige mevrouw brengt ons weer op de goede weg.


Reacties

Florida 2008-11-15 dag13 — Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>