Janneke Klaassen, 22 oktober 2009
Verenigde Staten , Kanab

 

Valley of Fire, Red Rocks, Bryce Canyon

We verlaten Las Vegas via I-15. Alleen we kunnen een beetje moelijk weg komen. Eerst nog naar de Krispy Kreme Doughnuts. Dit is een winkel waar je donuts kunt komen, maar waar je ook kunt zien hoe ze gemaakt worden. Tineke kan haast niet wachten. Maar er is zoveel meer op weg er naar toe. De Target, Wallmart, Checker autoparts, een Dairy Queen, Starrbucks…… O, even daar en even daar….. Uiteindelijk lukt het toch om Las Vegas achter te laten. De Valley of Fire is maar goed een uurtje rijden. Een totaal andere wereld. Er is niets meer te zien en te merken van het wereldse Las Vegas. Wat mooi is het hier. Warm ook en veel wind. We worden bijna gezandstraald. We rijden door tot Cedar City. Cedar City ligt hoog. Het is er bitter, winters koud. Lange broeken en truien aan. Rennen naar het toiletgebouw. De volgende morgen regent het. De bergen zitten in een nevel. Da’s jammer. We gaan eerst “even” shoppen. Hier zijn ook weer allemaal van die leuke winkels. O.a. een zeer grote Welkoop, met hoeden, kleding, speelgoed, geweren en geweer-kluizen. Lekker lunchen bij Applebee’s en dan toch maar de berg over richting Bryce Canyon. Gelukkig trekt de nevel op. Onderweg zien we een prachtige regenboog. We overnachten in Hatch. Een bijna onbewoond plaatsje. Op de camping zijn we de enige gast. De man op de receptie heet ons van harte welkom en zegt enthousiast dat er ook paarden op stal staan. Leuk voor de meisjes. Nou de meisjes geloven het wel. Joëlle zegt dat ze nog nooit zo eenzaam geslapen heeft en Tineke durft bijna niet iets uit het ruim van de camper te halen. Zijn jullie bang? Nee, natuurlijk niet…. De volgende morgen schijnt de zon gelukkig. We gaan naar Bryce Canyon. De weg gaat via de Red Canyon. Hier moeten we al iedere keer stoppen. Mooi. De Red Canyon gaat over in de Bryce Canyon. We schieten allemaal rolletjes vol. Wat een mooie canyon. We genieten allemaal. Bryce was nice. Fantastisch. Indrukwekkend.


Reacties

Bryce Canyon — 1 reactie

 1. H.A.S.W
  22 oktober 2009

  Heeii zussie en schoonbroer.

  27 jaar vandaag. Van harte gefeliciteerd, en maak er weer een mooie dag van.

  Veel plezier met z’n allen.

  Liefs van ons 4tjes.

  HJ.N.W.A.
  22 oktober 2009

  Gniffffffffffff zie ik daar een angstig lachje van Joelle samen met Fred op die Rots??
  Leuke foto,s we genieten weer reuze! groeties vanuit het gure.koude Emmen

  Henk en Alida.
  22 oktober 2009

  Wat een mooie reis, en wat een mooie foto,s. geniet maar volop en straks een behouden thuisreis.
  H.en A.

  Anja&Freddy
  22 oktober 2009

  ha die Janneke en Wim allereerst willen we jullie feliciteren met jullie trouwdag en geniet met zn allen!!!!nog een fijne tijd in Amerika.

  Theo & Arianne
  22 oktober 2009

  Van harte gefeliciteerd, 27 jaar!!! Wow! Maak er een leuke dag van, maar zo te horen is elke dag een kadootje!! Prachtig om te horen en te zien. Veel plezier voor allemaal! liefs!

  Familie Van der Zee
  23 oktober 2009

  Hallo vakantiegangers. Even een berichtje van ons. Lezen net dat Wim en Janneke 27 jaar getrouwd zijn. Nog van harte gefeliciteerd met dat feit. Op naar de volgende mijlpaal. Veel dank voor jullie kaart voor Ton’s verjaardag. Hij hoopt dat zijn volgende mijlpaal wat dat betreft heel lang duurt, want het gaat hem qua tijd veel te snel tegenwoordig. Maar ja, de tijd gaat onbarmhartig door.
  Wat maken jullie trouwens mooie foto’s!!!De ruimte spreekt ons ook wel heel erg aan, dan is Nederland toch maar een klein landje. Het is te zien dat jullie het goed naar jullie zin hebben. Onze vakantie zit er weer bijna op, ondanks dat Ton een beetje griep had hebben we er toch van genoten om even lekker vrij te zijn. Nu op naar de kerstvakantie dat gaat ook al weer snel. groetjes van ons allemaal en natuurlijk dikke poot van Lobbes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>