Terug in de “bewoonde” wereld

Daar zijn we weer. Na een week rond gezworven te hebben in de Grand Circle terug bij de moderne communicatiemiddelen. Dagen lang door een schitterende natuur gereden. Het ene gebied nog mooier dan het andere. Van Bryce Canyon over senic route 12 naar Capital Reef en vevolgens via de “achterkant” van Lake Powel met zicht op Monument Valley naar de Grand Canyon. (niet de noordrim). Ver van de “bewoonde’ wereld. Het enige wat we naast al die prachtige natuur zagen waren een paar dorpjes met drie huizen en een benzine pomp. Ons pad werd nog gekruist door een aantal cowboys en cowgirls die bezig waren een koppel koeien te verdrijven naar een ander onderkomen. Niets opgepoetste romantiek voor de toerist, maar werkelijkheid. Wij dachten even in een Western film opname verzeild te zijn geraakt.
Super genoten dus met als absoluut overtreffende trap de Grand Canyon!!!
Gisteren met de helicopter een rondvlucht gemaakt. Niet te beschrijven wat er door je heen gaat op het moment dat de Canyon zich in al haar schoonheid onder je openbaard. WOUW!! Veel foto’s gemaakt, maar niet 1 foto kan maar bij benadering laten zien wat je in werkelijkheid ziet. Dan moeten we toch echt op weg naar Los Angeles. Kunnen het niet laten toch nog een stukje van Route 66 te rijden.
Nu dus in Lake Havasu. Mooie 5 sterren camping met niet een pick-nick tafel bij de plaats, maar een heuse bar. Straks lekker zwemmen en dan morgen naar Los Angeles om donderdag de camper in te leveren en dan te vliegen naar Seattle. We hopen Hennie Eisses de hand te schudden in Mount Vernon ’s avonds.
En dan vrijdag door naar Aard en Christine in Canada. We zien er echt naar uit hun na tien jaar weer te ontmoeten.

Alny; Vielsalm is ook een goede vakantie bestemming. Waren jullie bij Sun Parks?
Fenny; hebben jullie nog een lekkere moezel wijn mee genomen?
Arianne: herfst kleuren????????

Tot de volgende keer
Wim en Janneke


Reacties

8 november2005 — 1 reactie

 1. Laat ik nou denken dat jullie naar de noord rim wilden omdat je de zuidkant al gezien had: niet dus, gezien de enthousiaste beschrijving.
  Dit moet zeker tot de mooiste /indrukwekkendste plekjes op aarde behoren, zeker buiten het seizoen.
  Zelfs als je het al een paar maal gezien hebt, wil je er toch weer naar terug.
  Veel plezier verder.

  Wim, er is nog geen kijk op nachtvorst hier, dus nog niet in actie hoeven komen; verder ook geen alarm, dus alles moet wel naar wens gaan “thuis”
  Cor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>