Longview – Henderson

RodeoWim heeft thuis al in Longview een bedrijf gevonden dat Loghomes bouwt. Van die mooie, houten huizen. Als je uit de auto stapt ruik je het hout. We melden ons bij de receptie en zeggen dat we wel interesse hebben in een Loghome. We worden gastvrij ontvangen en na een gezellig gesprek krijgen we, in golfkar, een rondleiding over het bedrijf. Veel handwerk, van tafel, stoel tot compleet huis. Zoals je het wilt kun je het krijgen. Eigen zagerij, ze kappen, transporteren en zagen alle hout zelf. Wim is behoorlijk onder de indruk. Wat een kwaliteit, tegen een prijs waarmee je bij ons niet ver komt.
We zijn vroeg in ons hotel. Nu wel het zwembad in.
In Henderson is vanavond rodeo en daar willen we heen. We zijn er mooi op tijd en mogen overal lopen/kijken/ foto’s maken. We verbazen ons erover, maar kijken onder tussen onze ogen uit. Grote trailers voor vervoer van de paarden. Het wordt een avond met een hoog gehalte stoere cowboys en cowgirls, kleine, schattige, cowboytjes en cowgirltjes, grote pick-ups, hamburgers en cola, maar wat een feest! Er gaat niets boven Texas is de hele avond de toon, maar iedereen geniet, jong en oud. Geweldig!
   
 
[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=loEhu3mp-m4&feature=youtu.be[/embedyt]

Reacties

2014 Dag 12 Longview-Henderson — 3 reacties

  1. We genieten van de mooie foto, s Veel komt ons bekend voor .Goeie reis verder

  2. Wat een mooie houten huisjes, en dan nog een rodeo we zien wel dat jullie er weer plezier in hebben.geniet er nog maar een poosje van. Groetjes van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>