De dessert overleefd

Hallo allemaal,
een onverwachte kans om het internet te gebruiken. Op de camping bieden ze de mogelijkheid aan en we maken er dan ook dankbaar gebruik van.
Het Organ Pipe National Park viel een beetje tegen. Een groot gedeelte van het park was vanwege werkzaamheden afgesloten. We hebben in het park overnacht en, inderdaad Cor, het is (ondanks alles wat in de woestijn leeft) de moeite waard om ’s nachts de sterrenhemel te bewonderen. Evenals de omkomst van de zon ’s morgens vroeg. Echte geniet momenten.
We zijn verder afgezakt richting Tucson. Old Tucson was leuk. Vandaag bij het Pima Air Museum geweest. Hier staan meer dan honderden vliegtuigen opgeslagen in de woestijn. Waaronder 1 van de bommenwerpers die in de Tweede Wereldoorlog vanuit Engeland over Nederland vlogen om de Duitsers te bombarderen. Een heel speciaal gevoel is dat zover van huis en dan zie je daar een vliegtuig staan dat onze ouders in de oorlog hoog in de lucht hebben horen overkomen. (Liberator). Verderop in de woestijn staan duizende vliegtuigen in de stalling. Gewoon buiten.
Allemaal een heel gezellig en fijn weekend en tot de volgende keer.
(het was deze keer niet mogelijk foto’s mee te sturen).


Reacties

22 october 2005 — 21 reacties

 1. he van unen!
  slinger de mast maar weer omhoog.
  ben alweer bijna thuis!!

  heb je de bar al klaar?

  zie jullie allemaal gou weer.
  kalem an
  gr alfred

 2. Hey 10!

  Gewoon vakantie vieren terwijl er in Groningen doorgeploeterd wordt! Wel super om er zo even tussenuit te zijn! Als je weer in Groningen bent, kom ‘k thee bij je drinken en wil ik heel veel verhalen horen! (En foto’s, kan dat?)

  Hug, A3

 3. heey
  fijn dat jullie het mooi hebben daar in de States.
  nog een paar dagen en dan komt de helft van de familie weer in Nederland (Lheebroek).
  Tineke en Alfred ik zie jullie dan wel als jullie in Lheebroek zijn.
  nou kusjes voor jullie allemaal van mij.

 4. Hey luitjes.
  Hoe is’t daar bij jullie. Hier is alles o.k. We hebben de winter hier overgeslagen, en zijn van de herft gelijk weer in het voorjaar beland. Temperaturen van 19 a 20 graden. Heerlijk.Dus 10 en alf laat die korte broek maar boven in de koffer zitten, maar neem wel een regenjas mee. Geniet van jullie laatste vakantie dagen, en maak er nog wat moois van. Goede vlucht terug, en we bellen als jullie thuis zijn.
  Janneke en Wim geniet nog een paar weekjes, en heel veel plezier nog.

  Liefs en groetjes uit Veendam.

 5. IJsbrand heeft een nieuwe hobby, kippenvangen
  Er is weer een ophok plicht ivm vogelgriep. Gelukkig heeft hij hulp van Egbert en opa Koning.

 6. vandaag gelukkig mooi weer. Gisteren stormachtig,regen. Ze zijn nu druk aan het grasmaaien. Gisteravond naar de herfstzangavond geweest. Erg mooi. Alfred en Tineke geniet nog een paar dagen in de States. Wat willen jullie eten als jullie terug zijn??

 7. hallo,

  Nog gefelictiteerd met jullie 23 jaar huwelijk!
  Hier is het op dit moment mooi weer. Ze hebben het zelfs over 21 graden!
  Hoe is het weer bij jullie?
  Veel plezier nog daar in Amerika.

  Greatings of the family

 8. Hallo Allemaal ,

  Jullie zien wel veel, leuk hoor. Wim en Janneke nog gefeliciteerd met jullie huwelijksdag van gisteren. Groeten van Valeria en Igor en Arseni.

  Een fijne tijd verder Doei van Nely en fam.

 9. En hoe moet ik het overleven zonder jou dan??

  Maar Fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben. Ook leuke verhalen, Leuk om te lezen. Was graag mee geweest. Maar ja. Wens jullie een fijne week.

  Lief kan eigenlijk niet wachtend tot dat je er weer bent. Wil je eigenlijk gewoon op komen halen.IK MIS JE ontzettend, Kom maar snel terug.

  Groeten MARK

 10. Hey familie.

  Hebben jullie ons SMSje nog ontvangen gisteren? Anders alsnog van harte. Kaart is onderweg naar Lheebroek, maar ik heb nog wel ff tijd. Jullie vermaken je daar wel zo te lezen. Nou wij hier ook wel. Keuken en vloer liggen er (gelukkig) in. We hebben vele foto’s voor julllie gemaakt zodat jullie straks ook van onze “puinhopen”kunnen genieten. Krijg je er toch nog wat van mee zus.

  Wij wensen jullie heel veel plezier verder, en we blijven wel op de hoogte.

  Groetjes en veel liefs.

 11. Hoeveel jaar????? zo heee!! lang zullen jullie leven , lang zullen jullie leven, lang zullen jullie leven in de gloria, in de gloria in de gloria! Hieperde piep hoera! Hoera! Hoera!Veel geluk samen!Liefs!

 12. Hartelijk gefeliciteerd!! Een fijne dag met elkaar en een fijne vakantie verder.
  Mijn nieuwe bed slaapt lekker en ziet er nog mooi uit ook!

 13. Hey daar!!
  Jullie zien veel van Amerika zo te horen!! Leuk om te horen!

  Wim en Janneke gefeliciteerd met jullie huwelijk!! Dat jullie nog lang in liefde bij elkaar mogen zijn! Maak er een gezellige dag van!!

  We horen wel weer!
  Groet’n uut Eemster

 14. Lozeman had open dag en wat hebben ze daar mooi spul staan zelfs iets met een kaartje erop van “verkocht aan …..”.
  Groeten “Touran”

 15. He wat spannend iedere keer deze verhalen het is net of ik jullie vakantie ook een beetje mee beleef! Hebben jullie nog last van Wilma? Tja inderdaad het is hier herfst maar ook wel weer mooi al die verkleurende bladeren de temperatuur is anders nog best aangenaam. Hee nog fijne dagen met jullie kroost enne……over 2 jaar een feesie he??? dikke kus voor beiden en volhouden hoor

 16. heey fam. Klaassen,
  Van harte gefeliciteerd met jullie 23e echtvereniging!!!!!
  Fijne dag nog verder.
  Ik hoop voor jullie een mooie zonnige dag.
  Nog een fijne vakantie verder.
  ik zie jullie nog wel een keer.
  heel veel kusjes
  en de groeten van mij groeten uit lheebroek

 17. van harte gefelicteerd met jullie 23e trouwdag. maak er een fijne dag van met hopelijk veel zonneschijn. fijne vakantie verder.

 18. 22 oktober 2005

  Van harte gefeliciteerd met jullie 23e trouwdag. Nog vele gelukkige jaren samen en met jullie kinderen. We zijn nu even op de camping. Fijne vakantie verder. Groetjes van ons beide

 19. Lieve Wim en Janneke en natuurlijk de kids.

  Van harte gefeliciteerd met jullie 23jarig huwelijk. Wij wensen jullie een gezegende dag met elkaar.
  Het is nu echt herfst in Lheebroek dus heel wat anders dan in de dessert.

 20. Harte gefeliciteerd met jullie 23ste huwelijk. Maak er een leuke dag verder van en ik hoop dat wij over twee jaar mee mogen veel liefs Carola

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>