Vrijdag 14 november

We beginnen de dag met een lekker ontbijt op de veranda van onze cabin. Dan lekker het zwembad in. Echt lekker want het water is bijna lauw. Lekker in de zon en dan boodschappen doen. Dan gaan we op weg naar Everglades City. Wat een heerlijk stadje. Echt zo’n slaperig, dromerig plaatsje. Je kunt je haast niet voorstellen dat hier grotere problemen zijn dan, ja dan wat eigenlijk. Een kerk, een gemeentehuis, een kroeg en daarom heen wat huizen. Je verwacht eigenlijk op de hoek van de straat een politie auto met een slapende sheriff erin……We gaan zitten op een terrasje en bestellen een koel glas drinken. Wat is het warm.

Dan door naar Marco Island voor de zonsondergang. We moeten $ 8.00 betalen om te mogen parkeren bij het strand….. Dat zijn we hier helemaal niet gewend. We doen het toch maar. Het strand valt tegen. Wat de Amerikanen trots een lagune noemen is niets meer of minder dan een rijtje bomen 30 meter uit de kust. Ideale golfbrekers tijdens een hurricane maar wij zijn er minder blij mee. Als we op het strand zitten worden we belaagd door kleine krabben. Ze komen met honderden tegelijk uit de grond. Als je hard stampt schieten ze zo weer terug.

We overnachten weer in de cabin. Een lekker stekkie.


Reacties

Florida 2008-11-14 dag12 — Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>