Aart en Christine, Chilliwack en Whistler.

   
 

 

We gaan met Aart en Christine mee naar de kerk. Aart zingt in het worship-koor. De kerk is prachtig versierd omdat het de volgende dag Thanksgiving is. Prachtige bloemen uit de kas van Aart en Christine en zelfs nog uit hun tuin.

Na de dienst gaan we lunchen in huize Breugem en dan met Aart en Christine op pad naar Whistler. Whistler is een plaatsje in de bergen 125 kilometer ten noorden van Vancouver. Hier heeft in 2010 een gedeelte van de olympische spelen plaats gevonden.

Het is schitterend weer en we genieten van de route er naar toe. Prachtige gezichten op de kust.

Ook Whistler zelf is heel gezellig. De volgende dag gaan we met de Peak to Peak. Deze Gondola heeft de langste vrije overspanning tussen twee bergen. Ruim 4 kilometer. We moeten eerst met een kleinere gondel omhoog en dan overstappen. Best spannend! (vindt Janneke, de rest vindt het alleen maar leuk…). Boven gekomen blijkt het de moeite ook zeker waard. Wat is het hier mooi. Op weg terug naar beneden zien we onder ons drie beren spelen. WOUW!! Dit is leuk!! We zijn allemaal zo enthousiast dat we NOG een keer omhoog gaan en weer naar beneden alleen om de beren te zien. Zelfs Janneke stapt er weer in. Beren zie je niet elke dag.

   
 

We gaan nog naar Pemberton een plaatsje dicht bij Whistler. We doen de hike naar de Nairn Falls. Hier treffen we het super! De ondergaande zon geeft de waterval een mystiek gezicht. Het opspattende water in het late zonlicht; heel byzonder.

De volgende dag gaan we weer naar Chilliwack. Via Pemberton, Lillooet, Lytton, Yale en Hope weer naar huis.

We blijven nog een dagje bij Aart en Christine. Doen een paar boodschappen, maken nog een hike rond het meer en kletsen, kletsen, kletsen en ……………….

Het waren super leuke dagen. Leuk om elkaar zo te kunnen ontmoeten.

Hieronder staan 2 links naar video’s die Wim en Janneke deze dagen gemaakt hebben.

http://www.youtube.com/watch?v=jNArtdUmkOM&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=7YyU6A5n7mg&feature=youtu.be

rondreis canada

routebeschrijving

routebeschrijving

 

 


Reacties

2013 Dag 7 – 10 Whistler — 2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>