Mount Vernon en Canada

De camper ingeleverd in Los Angeles en vervolgens per vliegtuig naar Seattle. Da’s toch een handige manier van reizen en hier zo gewoon. Pakken we thuis de trein, de Amerikaan vliegt. Luxe maar wel handig.
Een auto opgehaald op het vliegveld. Een Ford. Rijdt erg comfortabel in verhouding tot een camper. (Eigenlijk wel verrassend dat je in april dingen regeld en dat het dan ook gewoon werkt op het moment dat je er gebruik van wilt maken.)
Goed, vervolgens op weg naar Mount Vernon. Dat viel tegen. Midden in Rush-Houre! Gelukkig mag je met 2 of meer personen gebruik maken van de carpool baan. Hennie Eisses verwacht ons al. We worden warm ontvangen! Echt fijn. Wat een enthousiast stel! We krijgen een heel appartement in gebruik, met twee!! badkamers. Een gezellige avond met Larry en Hennie volgt.
Vanmiddag vertrokken naar Canada, naar Aard en Christine. De grensovergang tussen Amerika en Canada verloopt soepel. De Canadezen zijn een stuk minder gestresst dan de Amerikanen.
Ondertussen aangekomen bij Aard en Christine. ’t Is tien jaar geleden dat we elkaar voor het laatst gezien hebben. We pakken de draad zo weer op. Bijzonder is dat. We kunnen ons geen van allen voorstellen dat we elkaar echt zo lang niet gezien hebben, maar als we naar onze kinderen kijken dan moet dat wel zo zijn. Floris was nog een klein mannetje. Nu is het een leuke knul, die nog steeds het Nederlands goed beheerst.

Allemaal de hartelijke groeten vanuit een nat en somber Canada.
Bij Christine in de keuken kun je de sneeuw op de bergen zien liggen………


Reacties

11 november 2005 — 8 reacties

 1. He hallo familie.
  Hier op de valreep nog even een berichtje uit Veendam. Alles o.k hier,en in Lhee ook.Vannacht heeft het voor het eerst licht gevroren. Toen ik vanmorgen buiten kwam om naar het werk te gaan moest ik autoruiten krabben, maar ik ging op de fiets, dus dat scheelde weer. hahaha. Maar Wim maak je geen zorgen, want voor het weekend voorspellen ze pas 1 graadje vorst. We lezen dat jullie het nog steeds naar je zin hebben. Super. Geniet nog van de laatste dagen daar, en we spreken jullie woensdag.
  Een hele goede reis terug, en tot gauw.

  Doeg groetjes van ons.

 2. Hello Again!!
  Vanochtend gezellie de jeugd op de koffie gehad(bij pa in Lheebroek) en straks komt Alfred hier friet bakken!!! Lekker!
  Dat is het bijzondere aan vriendschap, maakt niet uit hoe lang er tussen zit geniet er van,ook bij Boeing.

 3. Vandaag was het hier prachtig weer en hebben we een rondje bos op de scooter gedaan.( Wel met de handschoen aan). Veel plezier bij Aard en Chris. Een hartelijke groet voor hun en een dikke kus voor jullie!

 4. Nog even weer een bericht vanuut Smilde.
  Het is nu zaterdagavond en Alfred zit naast mij achter de computer. Vanmiddag heb ik nog even het gras gemaaid op de Camping. Carola heeft bij jullie koekjes gebakken en Maarten en Alfed waren met de Golf aan het sleutelen. Het was een “dolle” boel. We hadden ook een “gast” aan tafel …..
  We hopen jullie weer gauw te ontmoeten, kunnen we even weer lekker bijkletsen. Trouwens afgelopen zondag hadden we een mooie warme praisedienst in Diever.
  Nu tot woensdag en geniet er nog even van.
  Groetjes.
  IJsbrand, Gea en kids.

 5. moie
  mooi dat ut daar nog een beetje leuk is. heeft aard nog een mooie johnny voor ons effe meenemen dan.
  we gaan vanavond met zun alle naar skopje toe.

  tot woensdag.
  moie

 6. heey!!

  Nou… ik wou ook wel graag even naar aard en chris hoor… doe ze de groetjes…
  Ik ga nu met mark ff shoppen in Emmen. Mark wil nog nieuwe kleren.
  Vanavond misschien naar Skopje :-S

  Have fun,
  denk aan ons (we hebben nog steeds geen kaartje ontvangen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

  Tineke en Mark

 7. Hoi JAnneke en Wim,
  Leuk weer jullie verhalen te lezen. Ook fijn zo als met Aad en Christien, dat het zo vertrouwd is.
  Dus het weer daar is net zo als hier:nat en somber.Maar wij zien geen sneeuw ligggen.
  Gisteren heeft Arseni ook met een lampionnetje gelopen. Met Valeria en Igor gaat het zo z’n gangetje. Het is wachten geblazen. Igor maakt veel ned. gedichten, en laat ze lezen. Jullie moesten vooral de h a r t e l ij k e groeten hebben van hun!!!
  Veel plezier, en tot de volgende mail. Doei. Gr. Ant. en Nely.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>