Woensdag 19 november

Vandaag gaan we de Westkust verlaten. We gaan dwars door Florida naar de Oostkust. Naar Fort Lauderdale. We gaan via Interstate 75. Dwars door de Everglades. We zien nog weer krokodillen in het water en in de zon liggen. Wat zijn het toch enge beesten. Hoewel alle (bekende) ongelukken met krokodillen vaak aan de mens zelf te wijten zijn, zien ze er toch niet aantrekkelijk uit.

Na een uurtje gereden te hebben staan we stil. Gewoon stil in de file. We vragen ons af wat er aan de hand is. 10 Minuten geleden zagen we al zwarte rook in de verte. Even later racet de brandweer er langs. We gaan naast de auto in de zon zitten. Stoeltjes naar buiten, wie doet ons wat. Onverwacht komt het verkeer weer op gang. Er blijkt een auto uitgebrand te zijn. Gelukkig is het voor de passagiers goed afgelopen. Ze staan er bij te kijken.

We lunchen onderweg. Makkelijk is dat toch die tafel en stoeltjes. De voorraaddoos komt uit de auto en hopla; lunch is klaar.

We zijn al om 14.00 uur in het hotel. Te vroeg. De kamer is nog niet klaar. Dan eerst maar even in het zwembad. Een uurtje later is de kamer nog niet klaar. We gaan de stad in. Boodschappen doen. Er staan nog een aantal dingen op ons lijstje. O.a een kadootje voor Tineke en Mark. Dat willen we bij Hallmark halen en we hebben er al 1 gehad die het niet had.

In Fort Lauderdale zijn drie Hallmarks dus we houden goede moed. De eerste heeft het echter ook niet. De tweede (weer vijf mijl verder) gelukkig wel. Dan nog even naar de Wallmart. Deze kunnen we maar moeilijk vinden. Als we bij een tankstation stoppen om te vragen zien we een truck Anthony. Dat is leuk, die moet op de foto voor “onze” Anthony. De chauffeur legt ons de weg uit. Hij doet dit enthousiast en met veel gebaren. Uiteindelijk brengt hij ons maar naar de Wallmart toe. Zijn afscheid is een hoorn geschal. Naast de Wallmart is een Golden Corral dus het diner is ook geregeld. We zijn pas laat weer in het hotel. Kamer weg. Er is er nog 1 op de vierde verdieping. Da’s niet zo handig want we moeten alle spullen uit de auto en de koffers inpakken en dat is nog al wat. We doen een beetje moeilijk. We hadden toch echt een kamer op de begane grond besproken. Tenslotte krijgen we een andere kamer op de begane grond. We kunnen er niet meer dan $ 10.—dollar korting uitslepen.


Reacties

Florida 2008-11-19 dag17 — Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>