29 oktober 2007


We zijn weer thuis.

De terugreis is voorspoedig gegaan al vonden we vier uur tussen stop op Atlanta wel wat lang. Dankzij de tip van Rudy, dat er geen treinen gingen van Schiphol naar Duivendrecht, hebben we in Atlanta nog een treintaxi geregeld. Op Schiphol aangekomen bleek dat een heel goed plan te zijn.
Eigenlijk hadden we nog niet zo veel zin om naar huis te gaan. Het vakantie leventje beviel ons wel goed.
In Albuqueque zei de grondsteward tegen Nely en mij: Waar je ook geweest bent en hoe fijn je het ook hebt gehad; going home is always the best. Ja, ja dacht ik maar ik ben blij dat ik nog ruim twee weken vakantie heb.
Thuiskomen was echter een feest! Moeder Koning, Aafke, Harry en Wouter, IJsbrand, Gea, Carola en Andrea stonden op ons te wachten. Het huis was gezellig versierd (zelfs buiten) er stonden bloemen en taarten. Zondagmorgen een fijne dienst in de kerk. Inderdaad de grondsteward had gelijk; HOME SWEET HOME!

Dank aan al die mensen die het mogelijk hebben gemaakt dat wij zomaar zolang weg konden gaan. Die er waren om te zorgen dat onze gasten niets te kort kwamen en wij weer nieuwe gasten mogen gaan verwelkomen. Dank, dank!!

 


Reacties

Home Sweet Home — Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>