30 september 2007

Zaterdag. Bedankt voor jullie reactie’s.
Het echte vakantie gevoel, gisteravond b.b.q. en krekels erbij. Niet op de b.b.q. maar heel veel om ons heen.
Een wandeling door de omgeving van de camping. We moesten dit zien, van de eigenaar. Veel stenen en keien, de jongens hebben nog met stenen gekeild.
Daarna koffie en donuts voor alle campinggasten. Wij dus ook, gezellig gepraat met elkaar.
Toen naar Jerome.Dat is een mijn stadje hoog in de bergen. We hebben onze ogen uitgekeken, het leek wel t.t. Zoveel motoren, die maakte er een dagje uit van.
Het museum gekeken, waar de geschiedenis van de mijn verteld werd. Goud, zilver en koper. De eerste kerstinkopen gedaan………jazeker er was zo’n winkeltje met vanalles!
We gaan nu naar de Red Rock State Park. Het landschap veranderd nu in rode rotsen.Zie foto, want we kunnen het niet beschrijven. We werden er stil van. Voelde ons daar nietige mensjes. Daar gepicknikt, met een erg mooi uitzicht. Warm weer, dus in de schaduw gegeten.
De weg vervolgd, over The Main Street off America ofwel Route 66.
We hebben 200 mijl gereden, en heel veel grote vrachtwagens gezien. Wim en Antonie keken hun ogen uit. En hard dat die vrachtwagens gaan, wel 130 km. met volle vracht. We zijn in Holbrook en overnachten daar. Groetjes.


Reacties

Jerome en Red Rock State Park — 2 reacties

 1. ey mensen int verre land.

  nou mooi up to date hoor die berichtjes. zal haast denken dat jullie elke dag op internet zitten. gewoon omdat het kan ckers. net effe naar hoogeveen geweest met de gospelgroep. ging wel goed

  dus mooie vrachtwagens daaro. kan ik daar beter chauffeur worden.

  nou het beste maar weer.

  ciao

 2. Alweer een bericht?

  Wat is dit nu? Zie ik klapstoeltjes? Zijn die van de Walmart? Waar zijn de picknicktafels gebleven die er altijd in Amerika stonden?

  Hier alles goed. Mark brengt net oma naar huis. Die hadden we vanmiddag even opgehaald. Alfred is met de gospelgroep weg. Kindernevendienst ging wel ok hoor.

  Groetjes tineke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>