San Francisco.

San Francisco staat voor vandaag op het programma. Sandy moet werken, maar Jan gaat mee.

DSC05978 - kopie

Eerst gaan we bij Sandy kijken. Zij werkt in het Happy Hollow Park. Een dierentuin en speeltuin voor jonge kinderen. Wat een leuk park. Super onderhouden. Hier kun je je wel een dag vermaken met de kleintjes. Heel bijzonder. Zo’n mooie groene plek midden in de stad.

Home » 2013 » Dag 26 » 2013 dag25-hor » 2013 dag25-hor
   
 

Dan naar San Francisco. De lucht is strak blauw. San Francisco is gebouwd op heuvels. Nou dat is te merken. Het lijkt wel of we loodrecht omhoog gaan en dan ben je bijna boven en moet je stoppen. Gelukkig rijdt Jan hier niet voor het eerst. Eerst naar de Golden Gate Bridge. Vanuit de stad gaan we over de brug. Aan de andere kant is een mooi foto punt. We maken de nodige foto’s, maar de zon staat eigenlijk “net verkeerd”. Jan weet een betere plek. Je gaat weer terug de brug op, maar net voor je de brug op rijdt ga je rechts af. De 101 op. Je rijd dan aan de andere kant van de brug de heuvels in. Overal zijn stop punten. Het blijkt de beste plek te zijn. Wat een uitzicht!!!

Home » 2013 » Dag 26 » 2013 dag25-vert » 2013 dag25-vert
   
 

Dan opnieuw de stad in. We parkeren bijna op Fishermans Wharf. (het is handig als iemand de weg weet).

Fishermans Wharf, Pier 39, Alcatraz, de Cable Car, Union Square en ook het historische Hyde Street Pier.

We verlaten de stad via Lombart Street. Een bochtig straatje met acht haarspeld bochten op 1.6 kilometer. Een belevenis. Via China Town komen we weer op de Highway naar San Jose.

Versleten, maar voldaan komen we thuis.


Reacties

Dag 26 — 2 reacties

  1. Nog krasjes gezien op het een na rechtse tollpoortje bij de golden gate? 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>