Voorbereidingen

Hallo allemaal,
Voorbereiding

Wim bestudeert de kaarten

Tja we gaan weer de plas over. Een belofte gedaan aan de kinderen van Wim en Janneke (14 jaar geleden) wordt met veel plezier ingelost. Het wordt een byzondere reis. We hopen 26 september in Beilen te starten. Met de trein van 5.30 !!! (hoezo vakantie….)naar Schiphol en dan via Atlanta naar Phoenix. Wat we dan gaan doen is nog even een open vraag. Het hangt af van de temperatuur ter plaatse of we naar het noorden of naar het zuiden gaan. De verwachting is dat we in noordelijke richting gaan. Hoe dan ook we hebben er zin in. De voorbereidingen zijn in volle gang. De tijd gaat bijna te snel. Nog ruim een week. 10 Oktober gaan Antonie en Nely weer naar huis en komen Tineke/Mark en Alfred. Een volle camper. Een nieuw avontuur!!

We proberen vanuit Phoenix weer van ons te laten horen.
Antony, Nely, Wim en Janneke


Reacties

2007 — 5 reacties

 1. Wat een geweldige reis!!! Wat leuk dat Nelie en Antonie ook mee gaan. Fantastisch. Toen wij er waren konden we op 22 sept.1990 niet meer naar het Yosemety park, omdat het al te koud was!. Hopelijk kunnen jullie vanuit Phoenix wel de Death Valley bekijken en overnachten en neem ruim de tijd voor Sedona. De kerk in de rode rotsen! Prachtig.
  Ik wens jullie allen een heel geweldige vakantie en behouden thuiskomst!!!!!

 2. heey wat leuk ook zo’n site!
  nog maar een weekje en dan gaan jullie al spannend zeg!
  nou ik spreek mama voor die tijd vast nog wel maar het word vast heel erg leuk!!
  groetjes corine

 3. Het is jullie van harte gegund. Enjoy, have a lot of fun. Heb me gelijk aangemeld voor de email, zodat we niks hoeven te missen.

  Groetjezzzzzzzzzzzzzz

 4. Nog ruimte voor verstekelingen….?!
  Ik zal eerlijk zeggen dat ik niet te vaak jullie zal volgen/bekijken… het leidt nogal af…
  enjoy!

 5. Ja het schiet al weer op, de tijd! Ik heb er superveel zin in! (Mark stiekem ook :-d)
  Mooie foto papa

  Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>