Fort Davis – Alpine

image_00007.jpgVandaag een dag met weinig kilometers op de teller.  We genieten van een dag door de Davis Mountains. Mooi! Zo rustig, zo stil, we komen bijna geen andere mensen tegen.
We komen langs het McDonald Observatory, dit heeft niets met Mac Donalds te maken, maar alles met de sterrenwacht.
Onze route komt weer terug in Fort Davis waar we lekker genieten van een Bleu Bell ijsje. We hebben maar 1 schep genomen, Wim twijfelde nog even om 2 te nemen. Het ijs is echt super lekker, maar 1 schep hier in Texas is bijna een half familiepak bij ons.
Dan gaan we verder naar Alpine. Hier blijven we het weekend.
Het is nog steeds goed warm overdag. We zijn blij met het, privé, zwembad. Dat is gewoon het hotel zwembad, maar behalve die dwaze Hollanders gebruikt niemand het. Fall-season. Ja, dat weten wij ook wel, maar wij halen in de zomer bij uitzondering deze temperaturen.

’s Avonds gaan we nog naar Marfa. Hier schijn je een heel bijzonder, niet te verklaren, licht te kunnen zien. Er is zelfs een Marfa Mystery Lights Viewing Station voor gemaakt. Een heus gebouw met verrekijkers en toiletten. Het is een komen en gaan van mensen. We zitten er ruim een uur, zien geen Mystery Lights, wel een prachtige sterrenhemel en vallende sterren.

   
 

Reacties

2014 Dag 20 en 21 Fort Davis – Alpine — 1 reactie

  1. Ha die avonturiers Wim en Janneke,
    Wat een mooie vakantiekiekjes en zo te zien is het daar best vertoeven! Vandaag een druilerige herfstdag in Dwingeloo, komend weekend wordt het ook hier weer zonnig. Geniet er maar lekker van daar, dik gegund!
    Vriendelijke groeten, Esmeralda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>