9 oktober 2007

Zaterdag. Vandaag vertrek Carlbad. Er is hier een hele bijzondere b.b.q. Antonie heeft er een tekening van gemaakt. Dat beloofd wat, we hebben er veel schik aan.
De muziek van Henk Wijngaard aan, onderweg, wie doet ons wat. Artesia doorgereden, leuk dorpje. We gaan verder door de bergen, steeds hoger. Een dode ree aan de kant van de weg. Even stoppen om te kijken. Ook ruik je hier regelmatig een stinkdier, en soms ligt hij dood aan de weg.
we rijden door kleine dorpjes, op een hoogte van 2637 mijl naar de stad Cloudcroft, wat betekent wolkenstad.
Tussen de middag eten we soep en brood, en fruit toe. De stoeltjes er gezellig bij.
We rijden door een wintersport gebied, stoeltjeslift zien we hangen.
Nu komen we in een dorpje en daar is oktoberfeest, en schoolbazar. Heel gezellig.Allerlei kramen zijn er, en ook etenswaren. Veel mensen kluiven aan een kalkoenenpoot, en mais. Smakelijk om te zien.
We komen aan in Alamogordo, en daar is het Space Instituut. We zien allerlei dingen over de ruimtevaart.
De camping Roadrunner was moeilijk te vinden, steeds stuurde ze ons een andere kant op, maar het is gelukt. Hier in de omgeving is veel armoede, het ziet er ook verwaarloosd uit, van die spookhuisjes.
We hebben 261 mijl gereden.
Groeten van Antonie, Wim, Janneke en Nely


Reacties

Space instituut — Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>