dag 18, 23 oktober


Grotere kaart weergeven

Glenwood Springs

Als we aan het ontbijt zitten komt er op de mobiele telefoon een melding van de brandmelder op Lheebroek. OEPS!! Wij zijn ver van huis, Alfred in Rotterdam en Tineke bij de familie Zijlstra op verjaardag visite. Maar Alfred heeft vanuit Rotterdam, met hulp van DerkJan (dank je DerkJan), de zaak snel onder controle. Brand meester!
Het was een voor-melding en gelukkig was de brandweer nog niet onderweg. Tineke wel, maar die is terug gegaan naar het feestje van Gea en Andrea.
Wij gaan naar de kerk. Een kleine kerk vandaag in een soort loods/bedrijfpand. De voorganger is enthousiast. Hij zingt op luide toon en geeft als een dirigent de maat aan. Waar het hart vol van is……….. Wij zijn blij hier te zijn vanmorgen.
Dan naar “huis”. Een relaxt dagje met een boek in de zon! Nu kan het nog want de weersvoorspelling is een totale omslag voor de komende week.

Overnachting: Best Western Antlers, Glenwood Springs
Geboekt: gebleven
Gereden: 0 mijl


Reacties

Glenwood Springs — Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>