9 oktober 2007

Maandag, we gaan op weg naar Albuquerque.Er rijden hier lange treinen, met 70 wagons.Het gaat niet zo hard, omdat er zoveel mee moet.Het is vandaag Columbus-Day, en vele dingen zijn gesloten. OOk de bieb.We hebben koffie gedronken bij de lava bergen. Antonie heeft wat stukjes opgezocht, en meegenomen.

Heuvels in de verte, en ook koeien, die bekijken we van dichtbij. Het zijn weide koeien. De mobile tel. heeft al 3 dagen geen bereik.We zien hier de mooie rivier de Rio Grande, nu is er zeer weinig water in. We naderen San ANtonio, klein dorpje, bevloeide weide, groen gras.
We hebben gegeten in de Owl bar-cafe, in San Antonio, volgens Lannoo’s zijn boek was dit heel bijzonder. En dat was het ook. Eerst wat duister, maar hele aardige mensen. De bediening was goed, en we hebben lekker gegeten..

De jongens zien een groot mechanisatie bedrijf, en gaan daar kijken. Janneke en ik pakken ons boek en een stoel en gaan lekker lezen. Er is heel veel moois bij, volgens Antonie en Wim, maar het is een veiling verkoop en die is…donderdag.
Dus dat gaat niet lukken. Wij zijn dan weer in Lhee, en Wim en Janneke met de kinderen hier in Albuquerque.
Een indianen dorpje bekijken we, maar het is warm en iedereen is binnen. We zien niets. We rijden naar de camping, het is een grote stad. EN veel drukte dit komt door het ballonnen festival.
Maar daar horen jullie de volgende keer meer van. Groetjes van ons allen.
Doei,


Reacties

Albuquerque — 6 reacties

 1. We zitten wel op het zelfde kontinent nu, maar op flinke afstand! Ben nu in Brits Guyana voor een evaluatie van een waterbeheer ontwikkelingsprogramma. Leuk om te lezen dat jullie het naar de zin hebben. Doet me denken aan de tijd dat in de 70-er jaren ook in Canada en USA reisde, Henk ten Oever en een familie Kok bezocht. Veel plezier verder. Bedankt nog Alfred voor het lenen van de bossenmaaier. Ligt weer in de schuur! Ben jij all geariveerd?

 2. Jullie maken wel heel wat mee zeg. leuk om te lezen.
  Goeje reis terug alvast.
  groeten Nico

 3. Heey (schoon) zussie,zwager, oom en tante
  1 dagje samen. Geniet ervan voordat de “drukte” losbarst. Heel veel plezier met elkaar. Kids zijn zonder vertraging vertrokken.

  Groetjezzzzzzzzzzz vanuit een mooi nazomers holland.

 4. Hallo allemaal!! Wat genieten jullie er lekker van!Super! Jammer dat het er voor jullie opzit,Antonie en Nely.Welcome back home!Dat zal weer even wennen zijn…succes! En jullie in Albuquerque veel plezier met het ballonfestival,en met de nieuwe reisgenoten! Goede reis gehad,Tineke, Mark en Alfred?? Viel het mee Mark? Have a great time! Liefs van ons!

 5. Hoi Nely en Antonie,hopelijk ben ik nog net niet te laat met dit berichtje. We wensen jullie een hele goede terugreis en tot donderdag. Wim en Janneke nog heel veel plezier en fijne vakantie met jullie gezin. lieve groeten A.A.H.J.M-J.M. Reyneveld.

 6. Tinke en Alfred een hele goede vakantie toegewenst. Even voor Tinke hoe moet het nu op de Meistershof zonder directrice? Geniet van al dat moois en Alfred, misschien zit er voor jou nog wel wat bij de veilingverkoop. gr. willem jan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>