7 oktober; dag 2
Denver; the one mile high city

Met dank aan het tijdsverschil zijn we al om drie uur wakker. We blijven nog liggen tot zes uur, maar dan lukt het echt niet langer.We gaan douchen, ontbijten en terug naar het vliegveld om de auto te halen die we gehuurd hebben. We krijgen een (mooie rode) Jeep Liberty mee. Dan naar de Walmart en lekker eten bij Dennys. We zijn klaar om Denver te gaan ontdekken. Eerst naar het Capitool. In het park ervoor wordt gedemonstreerd tegen de crisis in het land. We slenteren door de stad, zitten gezellig op een terrasje. De zon is door de wolken gekomen en het is lekker weer.  Tenminste als je uit de wind blijft.  Voor de City Hall is veel activiteit. Er wordt een Rock en Roll festival voorbereid dat zaterdag en zondag zal plaats vinden.

Ook het museum of Art is een bezoek meer dan waard.

Het Red Rocks Park and Amphitheatre is de volgende stop. Daar is net een trouwerij. Een echte Amerikaanse Wedding. Prachtig om te zien en wat een locatie om te trouwen.

We rijden nog door naar Colorado Springs hier hebben we voor drie nachten een hotel geboekt.
Overnachting; Crowe Plaza hotel

Geboekt; Priceline

(orginele prijs $ 112.— per nacht. Wij betalen $ 55.—per nacht. $ 112.—is veeeeeeeel te duur. $ 55.—is acceptabel.)

Grotere kaart weergeven

 

 

Home » 2011 » Denver » Denver » Denver
   
 

Reacties

Denver — Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>