hier is tie dan het eerste verslag.

Niet dat we veel te melden hebben, maar alle……….

uitgezwaaid door veel lieve mensen.

uitgezwaaid door veel lieve mensen.

Om half zes vertrekken we naar Schiphol. Alfred brengt ons. ‘Tis wel erg vroeg. Zonder file komen we op de luchthaven aan, waar we vervolgens wel in de file staan. Er staat een lange rij, maar we zijn mooi op tijd. De rij groeit en groeit. Er moeten drie vluchten incheken bij dezelfde balie en ja dan moet je wachten. Om acht uur zitten we bij Starbucks aan de koffie. Joop komt ook nog even een bakkie doen en even later komen Tineke, Mark en Daniel, Marlies, Lucas, Gerrit en Femmiek ook. Gezellig!

Precies om half elf gaan we de lucht in voor een vlucht van negen en half uur naar Washington. Het duurt erg lang vinden we. In Washington hebben we twee uur voor de overstap. De douane gaat snel en na een uur zijn we Welcome in America! Dan blijkt onze doorvlucht anderhalf uur vertraagt. Oke, dat wordt dus nog twee en half uur zoet maken. We eten wat en Wim heeft een ontmoeting met twee prominente Amerikanen…….. Florida verwelkomt ons met regen en onweer. Als we buiten komen valt de warmte als een vochtige deken over ons heen. We zijn 22 uur onderweg en best wel gaar. We gaan naar het hotel en de volgende morgen halen we de auto op. We krijgen een Jeep Grand Cherokee. Wouw! Wim is in zijn sas, maar Janneke is blij dat ze niet rijden hoeft. Het is bewolkt en koud. Een goede dag om te shoppen wat we dan ook doen. Wallmart, Christian Family Store (een winkel te vergelijken met de Fakkel, maar dan zo groot als de C-1000 in Dwingeloo), Hobby Lobby, Buy Buy Baby. We beginnen de dag op z’n Amerikaans met een lekker ontbijt bij Denny’s. Het valt ons op dat het, behalve in de supermarkt, overal erg rustig is. Parkeerplaatsen zijn voor meer dan de helft leeg. De Hobby Lobby heeft 50% korting op alle kerstartikelen.

 deze is te koop. We hebben onze auto maar even op de oprit geparkeerd. Geen idee van de prijs.

deze is te koop. We hebben onze auto maar even op de oprit geparkeerd. Geen idee van de prijs.

We gaan naar ons hotel in Jacksonville Beach. Geboekt via Priceline.

Vandaag de dag doorgebracht met luieren en lekker lunchen aan het strand. Gaaf is dat. Eerst naar de Publix je lunch bij elkaar sprokkelen en dan lekker naar het strand.

Super. De zon schijnt. We genieten van de hoge golven en de surfers die daar dankbaar gebruik van maken.

De weersverwachting is niet zo goed voor de rest van de week. Morgen gaan we iets verder naar het zuiden; St. Augustin, tenminste als Janneke weer opgeknapt is. Ze heeft een beste verkoudheid te pakken, ofwel die heeft haar te pakken. Fijn die ijs en ijskoude airco’s in de winkels hier.


 


Reacties

Florida 2012 verslag 1 — 5 reacties

 1. hoi Janneke en Wim,
  lunchen op het strand!!! Ben jaloers.
  Tis hier koud en nat.
  Janneke snel beter worden.
  Geniet van jullie vakantie.
  Knuffel uit Havelte

 2. Eindelijk foto’s;-)
  Fijn dat alles goed is op de verkoudheid na. Hopelijk kunnen jullie er echt even van genieten. Wij zijn weer thuis en genieten ook van ons eigen heerlijke bed :-). Zal nog even een lijstje sturen via mail. Veel liefs van ons en dikke kus van Daniël.

 3. Janneke van harte beterschap hoor!!
  Wat weer een prachtige foto`s.
  Heerlijk lekker op het strand. Bofkonten!! Het gaat nu hier vandaag echt herfst worden
  Kom net thuis en ben kletsnat van de regen brrrrr.Gelukkig hadden mark,tineke,daniel deze week nog even heerlijk weer.Lieverds ik zie weer uit naar de mooie foto`s Geniet weer van dit mooie land en van elkaar en de rust. .Gods zegen
  liefs van ons

 4. Heee leuk, foto’s! Maar nog niet van jullie leuke hotelletje…. 😉
  lkkr strand en dan die volle winkels, christian family store!! wil wel ff meekijken!!!! 😉
  Veel veel beterschap, knap gauw op en geniet van alles!
  Liefs!

  xxx

 5. We genieten weer mee…jammer van die verkoudheid..zie je vaker he?? kom je tot rust ga je fijn ziek worden…maar hopelijk doet de warmte veel goed!
  tot de volgende mail..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>