New Caney

New Caney is een klein plaatsje onder de rook van Houston.

DSC00876We gaan zondag morgen weer naar een Cowboy Church. Anders dan de vorige keer, maar we zijn niet minder welkom. Dit keer geen paarden op de parkeerplaats, maar veel Harleys.
Na de dienst gaan we naar Lake Huston State Park. Het is weer heerlijk weer, het zonnetje is er weer bij en we vermaken ons prima.
Maandag naar Lake Houston. Een groot meer, waar we een lekker plekje vinden en ons vermaken met lezen en kijken naar de vissers.

Dinsdag terug naar Houston Downtown.

Het is Veterans Day en we willen de Parade bijwonen. Het weer is omgeslagen, maar het is gelukkig wel droog. Om 11.00 uur is het nog ruim 20 graden, we rijden naar Houston en als we de parkeergarage uitlopen is het compleet ander weer. De temperatuur is flink gezakt en het waait….. (En als je dan zo slim bent om je jas in de auto te laten liggen……tja dan moet je kou lijden). De parade is super. Veel vlaggen, veel Stars And Stripes, maar we zien en proeven vooral diep respect en veel emotie.
In Houston kun je onder de grond van de parkeergarages naar de kantoren en gebouwen. Onder de grond loopt een heel gangenstelsel voor voetgangers. Dit omdat het in de zomer zo warm is. Nu kunnen de mensen door gangen met airconditioning van het ene naar het andere gebouw. Zo hoef je niet naar buiten en kun je toch overal komen. We verdwalen er bijna, maar komen, per ongeluk, goed uit.
Dan wordt het tijd om de koffers in te pakken. Morgen naar huis, maar eerst nog een keer eten bij Cracker Barrel.
Home » 2014 » 2014 Week 6 Dag 35-37 » 2014 Dag 35-37 » 2014 Dag 35-37
   
 

Reacties

2014 Week 6 Dag 35-37 — 2 reacties

  1. wat vliegen die weken toch voorbij… weer bedankt voor het “meereizen en genieten” van jullie trip,goeie reis en tot ziens in nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>