30 september 2007

Hallo Allemaal,

Gisteren hadden ze geen computer, dus nu het verslag van vrijdag.Het is hier heel erg warm in Phoenix.Foto’s gemaakt van de mooie cactussen.
We gaan op weg. Antonie rijdt, en Wim leest de kaart. Kent de reisboeken volgens mij uit zijn hoofd. Heel fijn voor ons. We zien veel palmbomen, en heesters, erg netjes. Bij alle bomen staat een sproeiertje, en vooral ’s nachts worden ze beregend.
In de winkel, bij de groente afdeling is ook een beregenings apparaat, om de groente fris te houden. Overal is airco.
We gaan nu naar Rawhird. Toen we het gevonden hadden was het park er niet meer. Wat is dat met die Amerikanen. In folders staat het wel, maar in het echt niet.
In de winkels is al veel te zien van Halloween. Wij hebben ook stickers op de ramen van de camper.
Veel woonwijken hebben muren eromheen, van 1.20m hoog.
We gingen benzine tanken, we hebben daar een poos gestaan, want………de jongens konden de dop niet vinden. Het boekje erbij, en ja hoor het is gelukt.
We hebben de Nederlandse vlag aan de camper gedaan, en op de achterruit. Dus iedereen kan zien waar we vandaan komen.

De mensen zijn heel aardig, en maken zo een praatje. Vooral waar we vandaan komen.
We rijden in berg en dal, soms best eng. Maar het ging prima. Hele mooie uitzichten.En we kwamen bij een heel mooi natuur gezicht. – Tonto Natural Bridge -. Een brug in de rotsen. We hebben een stuk gewandeld, en wat we toen zagen………. ongelofelijk, zo mooi. Een natuurlijke boog, uitgeslepen door water. Zeker de moeite waard.
We gingen verder, het landschap wordt anders. We rijden hoger het land in. Meer gras en bomen.En…..de eerste koeien gezien, he Antonie.We gaan naar Camp Verde, en zoeken een camping.
Antonie en Wim maken de B.B.Q. aan, Janneke en ik zorgen voor de rest. Team work he.

Dit was het weer. Gr. A.W.J.en Nely.

 

 


Reacties

Tonto Natural Bridge — 5 reacties

 1. Beste Anthonie, Nely, Wim en Janneke,
  Erg leuk hoor, zo hier en daar een prachtige glimp te zien van jullie belevenissen en uitzichten. Ik wens jullie nog superdagen(weken) toe! Anthonie en Nely, een goede terugreis volgende week! Dan zijn wij ook een weekje weg. (vandaar dat ik nu ook de vakantiefotos durf te zien met zicht op eigen vakantie….)
  hart.groet,
  imko

 2. Hallo vakantie gangers.

  Alles naar wens zo te horen. Goed zo.
  Jullie hebben me (Aafke) w.s niet gezien, maar ik ben gisteren en vandaag ook nog in Phoenix geweest. Ja, Ja je gelooft het hiet he. ( phoenix is een industrie gebied in Ommelanderwijk > hoort bij Veendam > hahahaha.
  Bij jullie nog steeds goed weer dus, nou het is hier ook warm. 26 gr. ( ‘smorgens 13 en ’s middags 13) hahaha. Sorry beetje melig geloof ik, maar ja dat krijg je na een heel weekend werken he.

  Heel veel plezier nog, en nog een hoop leuke en interessante dingen zien.

  Liefs, van ons uit Veendam.

 3. Hoi,

  Leuk om wat foto’s van jullie te zien! Lekker dat het bij jullie zo warm is; hier is het koud en regenachtig. Veel plezier en geniet er van!

  Paul,Ilonka, Lisa en Tim

 4. hallo allemaal. gelukkig hebben jullie een goede vlucht gehad. we hadden elkaar niet meer gesproken maar we willen jullie nog een hele goede en gezellige vakantie toewensen groeten uit het mooie havelte.

 5. Lijkt erop dat ik vandaag de eerste ben met een antwoord…
  Leuk dat jullie het naar je zin hebt; had ook niet anders verwacht.
  Ik zie wel dat Wim toch echt méér aan de computer moet, dat heeft hij de volgende maal allemaal up-to-date- info, inplaats van al die verouderde informatie uit boekjes ;<) Veel plezier verder allemaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>