Wij zijn Wim en Janneke Klaassen. We wonen in het Drentse Dwingeloo waar we een fantastische camping hebben. Een familiebedrijf van meer dan 50 jaar. Overgegaan van vader op zoon en bijna klaar voor de derde generatie. www.meistershof.nl

We zijn gezegend met een dochter, zoon, schoonzoon, schoondochter en een kleinzoon.
We reizen graag en veel. We waarderen de schoonheid van ons eigen land. De uitgebreide heidevelden in onze “achtertuin” nationaal park het Dwingelderveld, maar ook van de zee, de duinen en het strand kunnen wij genieten. We mogen ook graag een paar dagen verblijven bij onze Duitse buren.
Maar onze passie ligt aan de andere kant van de oceaan. America is absoluut onze favoriete vakantiebestemming. Het landen op Amerikaanse bodem voelt iedere keer een beetje als “thuis” komen.
De overweldigende natuur, de Amerikaanse manier van leven, de contakten, het winkel aanbod. We weten niet precies wat het is, maar het raakt ons iedere keer weer.
In onze reisverslagen willen we jullie graag met ons mee nemen.
Het zijn verhalen met een persoonlijke noot, onze belevenissen en ervaringen


Reacties

2010 — Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>