9 oktober 2007

Zondag, na een lekker ontbijt , gaan we naar de Baptist church. Een grote gemeente, met muziekband, er is ook een doop heel bijzonder.
Ik schrijf nu iets korter want de tijd op de computer is bijna om.
We zijn naar het park geweest, koffie en eten. Er was een treffer van old timer auto’s. Leuk om te zien. Ook een honden tentoonstelling gezien, was daar ook.
En ’s Middags naar White Sand. Dat zijn hele witte zandbergen, net sneeuw. We lopen op onze blote voeten, en het zand is niet warm. Foto’s gemaakt.Het is zo mooi om dit te zien, we rijden een stukje verder, en het lijkt net geschoven sneeuw aan de kant van de weg. Het zand stuift over de weg, het lijkt een besneeuwde weg. Auto’s rijden zacht. Het is 40 graden. We willen graag de zonsondergang zien, en halen drinken en fruit uit de camper. Het wordt dan ook frisser, en ook worden er truien gepakt. Om 19.30 uur gaat de zon onder, en even later leggen we de thermometer in het zand, het is 16 graden. Wat een land, dat Amerika.
Ook nog sleetje gereden van de zandberg. Schitterend.
‘ s Avonds zitten we te lezen, en drinken koffie en hebben een c.d opstaan.
Groetjes van ons allen.

 


Reacties

White Sand — Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>