Reis 2010 – dag 10 – donderdag 30 september 2010

Vanmorgen hoorden we dat Tineke in het UMC in Groningen is opgenomen met zwangerschapvergifteging. Dat komt hard aan. We bellen uitgebreid met Tineke en thuis. Iedereen probeert ons er van te overtuigen dat we (voorlopig) niet naar huis moeten komen. Tineke en de baby zijn in de beste medische handen en we kunnen daar thuis of hier niets aan toe of af doen. Ook thuis gaat het goed. Alfred redt zich prima gesterkt door hulp van lieve mensen. We drinken koffie en proberen de draad weer op te pakken, maar hebben het gevoel op de automatische piloot te gaan. Eerst boodschappen doen bij de Wal-mart. Daar zijn we snel klaar. Het wolkendek heeft plaats gemaakt voor een aarzelend zonnetje. We gaan een stukje van de Smoky Mountains doen. We volgen de 441 verder naar het zuiden en gaan via Gatlinburg het park in. We gaan westwaards over de Little River Road. De weg voert langs de rivier door het bos. De rivier is eigenlijk het enige mooie aan de route. Wild stroomt het water er door heen. De weg gaat over in de Laurel Creek Road. Aan het eind is nog een loop van 11 mijl. Dit is het mooiste gedeelte van de hele tour. Prachtige vergezichten. We zien een BEER!! Een echte zwarte BEER!! We geloven onze ogen haast niet. Zoveel kijken, zoeken en dan zomaar opeens tegen de bosrand in het veld staat er een. WOUW!!

We gaan terug over de Laurel Creek Road tot de afslag naar Townsend en dan over de 321 weer terug naar Pigeon Forge.

Overnachting Holiday Inn; Pigeon Forge


Reacties

Smoky Mountains — 2 reacties

 1. Ha Gerard,

  Probleem is opgelost. Je kunt nu ook op America reageren.

  Hartelijke groet
  Wim en Janneke

 2. Hallo Wim en Janneke, Ik verbaas me er alweer over dat jullie de tijd vinden om ook de verhalen zo snel per dag en met foto’s in orde te maken! Zo reizen we live een beetje mee. Op de foto van de Janneke in John Deere simulator is de stress vanwege de slechte prestatie goed te zien, inderdaad maar bij simulaties laten dan!
  Nu valt wel op dat iedereen, inclusief ikzelf, reageert op allerlei oude pagina’s… maar ja, ik kan geen reactie-mogelijkheid ontdekken onder 2016 ??

  Groeten, Gerard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>