Westlake – Stephenville

image_00001 We beginnen de dag rustig. Ontbijten gezellig buiten en doen vervolgens een paar boodschappen. Er zijn mensen met een verlanglijstje…….

Na de lunch vertrekken we, in stijl, naar de Stockyards; ofwel Cowtown. Het gebied van de longhorns met een gezellig cowboy sfeertje. We zien cowboy laarzen van $12000,– en zadels van ruim $6000,–, brengen een bezoekje aan de Cowboy Hall of Fame, slenteren verschillende winkeltjes in en uit en zijn nog net op tijd om de longhorns de stad ingedreven te zien worden.  We vermaken ons prima.
Ook the Fort Worth Water Gardens zijn erg bijzonder. Verschillende “tuinen” in het park, allemaal met water, maar heel verschillend. The Active pool: wouw zoveel water dat op verschillende manieren naar beneden valt, in een 11 meter diepe trechter, je wordt al bijna draaierig als je er naar kijkt en the Quiet pool, precies het tegenovergestelde een heerlijk rustig plekje.
We rijden nog even door downtown Fort Worth, maar moeten toch echt gaan eten anders is het restaurant gesloten. We eten bij Babe’s, met slechts twee keuze’s op de menukaart: gefrituurde kip of kipfilet. Super leuk plekkie en super lekker!
Woensdag zijn we een groot gedeelte van de dag nog bij Allen en Debra. Dan gaan de koffers weer in de auto, met een extra koffer van Debra en gaan we op weg naar Stephenville.

Reacties

2014 Dag 16 en 17 Westlake – Stephenville — 3 reacties

  1. @alny; die water tuin was zo bijzonder daar midden in de drukte van de stad. Heerlijke plek van rust.
    @alfred: er is, volgens mij, in 10 jaar niets veranderd. Maar nog altijd super leuk!

  2. D’r is in die paar weken niet veel veranderd in de stockyards!!!

    Veel plezier nog daar

    Knuffel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>