28 September 2007

 

Vanmorgen eerst uitgebreid ontbeten. Cornflakes, meloen, koffie en wat al niet. Om half tien werden we opgehaald om naar de camper te gaan. Een ritje van ongeveer 20 minuten. Bij de camperverhuur aangekomen kregen we een super camper mee. Wouw!! We hebben alle bagage er in gedaan en zijn naar de eerste de beste winkel gereden om de koelkast en kasten te vullen. Een gloednieuwe WallMart. Super groot en voorzien van alles en nog veel meer. Gewone levensmiddellen maar ook speelgoed, kleding, halloween spullen, je kunt het niet bedenken of je kunt het er kopen. Wim en Antonie gingen op zoek naar een bbq en Nely en Janneke gewoon snuffelen. Omdat de heren veel vertrouwen in ons dames hebben hielden zij de portomonee op zak…… Wij hebben ons daar echter niet door laten weer houden en de eerste souvenirs die mee naar huis gaan zijn gekocht. America het land van groot, groter grootst. Mega potten pindakaas en koffie. Frisdrank in flessen niet kleiner dan twee liter.
Daarna op zoek naar een vliegtuig museum dat niet te vinden was. Blijkt al twee jaar geleden opgeheven te zijn……… (oeps; hoe oud is onze kaart…..) We vonden wel een ander vliegtuig museum. Om 15.00 uur liepen we daar binnen. Blijken ze om 15.00 uur te sluiten. Maar omdat wij helemaal uit Nederland kwamen om hun museum te bekijken bleven ze nog even wachten. Wij konden alles op ons gemakkie bekijken en kregen zelfs een prive rondleiding van een van de enthousiaste vrijwilligers. Vervolgens op zoek naar een camping. Dat viel niet mee. De temperatuur buiten was ondertussen zo hoog op gelopen dat je met plezier in de gearcode camper zat. Tjonge echt wel warm. Toen Antonie de wielen draaide van de camper terwijl deze stil stond liet dat sporen na.
Vanavond lekker buiten de bbq aan en gezellig buiten zitten eten. We kunnen geen foto meesturen want er is geen aansluiting van de camera mogelijk op de camputer. Houden jullie dus te goed. Werk ze allemaal. Wij genieten hier!!

groetjes Nely en Janneke (en natuurlijk van onze vriendjes maar die zijn druk aan het biljarten).


Reacties

De camper opgehaald. — 7 reacties

 1. elke dag ff kijken staat er al weer berichtje op met de belevenissen en foto’s?
  Veel plezier en zo te lezen is het kattekwaad nog niet verdwenen(ha,ha)

 2. Blij dat alles goed gaat daar in dat verre verre land!!! Eventjes jullie route bekeken. Wat een groot land!!!Vandaag voor het eerst ons potkacheltje aan gehad.Het miezert hier….Dus geniet maar met volle teugen(doen jullie al)Tot horens.

 3. leuk om alles te lezen fijn dat jullie mooi weer hebben t,is hier echt prut
  woensdag zijn we met veertien damers in de kerk aan corsage begonnen toch een beetje stres iedereen heeft geen gevoel om ze te maken maar met een beetje ups dows zijn we er uit gekomen honderveertig
  gemaakt tot de volgende keer heel veel plezier groetjes wim & coby

 4. Hoi Hoi!!
  Leuk die site zo! Ook leuke verhalen.
  Fijn dat jullie goed aan gekomen zijn =)
  Veel plezier verder in Amerika!!
  Liefs mij

 5. en mama was bang dat wij iedere dag achter de computer zouden zitten…(grapje) Maar leuk om alles te horen!!
  Ik ga snel naar school

  Doei doei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>