Lufkin – Longview

Zie ginds .............Vanuit Lufkin volgen we North 59. Een mooie route, brede weg en weinig verkeer. Op de klanken van Ronald Knol en Harold Kooij en Remco Hakkert zoeven we in twee uur naar Caddo Lake. Het laatste stukje van de route is een verrassing. De navigatie, die we gebruiken om het juiste adres te vinden, staat op kortste route. Nou die gaat dus ook de kortste route: hobbel de bobbel, we vragen ons echt af, hier zit toch geen boot verhuur? Maar wat schets onze verbazing, we komen precies op het goede punt uit bij de
paddle wheel Steamboot. Een replica van de boot uit 1800 en de enige hout brandende, stoom aangedreven boot ter wereld die nog vaart….
Met deze boot maken we een tochtje op Caddo Lake. Caddo Lake is een natuurlijk meer omgeven door grote cypres-bomen die volhangen met Spanish mos.
We overnachten in Days Inn. Gevonden in het coupon boek. Wat een leuk stekkie, alleen het zwembad is zooooooo koudddddddd dat we het bij de hottub houden…..
   
 

Reacties

2014 Dag 11 Lufkin-Longview — 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>