Vandaag vliegen we naar Charlotte. Als we op Schiphol komen zien we dat de KLM vandaag 100 jaar bestaat. Je merkt er op Schiphol niet zo veel van. Het is wel erg druk. We vliegen met United Airlines. Als we inchecken krijgen we een gratis up grade naar stoelen bij de nooduitgang. Blij mee. Ruim zitten met gestrekte benen. Top! De verzorging aan boord is meer dan goed. Eten en vooral drinken in overvloed. 
In Washington hebben we twee uur tijd voor de overstap. Genoeg tijd, maar toch alle tijd nodig. De douane duurt altijd lang en we moeten een eind lopen. Roltrap op en roltrap af….. we vliegen naar Charlotte met een klein vliegtuigje. Het is bijna stijgen en landen. Een afstand van zeven uur met de auto, met het vliegtuig een kleine anderhalf uur.
We halen de auto op. Wim sleept er nog een mooie up grade uit. We rijden weg in een bijna gloednieuwe Buick  Enclave, 5400 kilometer op de teller en voorzien van alle mogelijke luxe. We doen nog een paar boodschappen en duiken ons bed in. We vallen bijna om. Het liep allemaal heel voorspoedig, maar het was een lange dag.