Woensdag 12 november

 In Miami is een grote auto show. Wim wil daar wel graag kijken. We zitten maar 33 mijl van Miami vandaan dus we besluiten daar heen te gaan. We rijden via Highway 1. Het schiet niet op. Het lijkt wel 1 grote winkelstraat. We stoppen bij de Starbucks voor koffie. Lekker. Om 12.00 uur draaien we Ocean Drive op. We parkeren onze auto in de straat (soms heb je geluk) en zitten even later op het terras. Lunch op Ocean Drive. Geweldig!

We gaan naar het hotel. Janneke gaat zwemmen, kaartjes schrijven, lezen, op het strand zitten. Kortom luieren. Alleen waar is het zonnetje gebleven? Het is wel warm, maar het zonnetje laat verstek gaan.

Wim gaat naar de show. Hij komt enthousiast terug. Zoveel auto’s, ook nieuwe modellen en overal ruim de kans om te kijken en te praten. Wat een mooie show.

We willen douchen en dan op een terrasje aan het strand eten. Dat douchen lukt niet zo goed want er is geen warm water…… We melden het bij de receptie en gaan gezellig uit eten. De oceaan bulderd op de achtergrond en we waaien bijna weg, maar de temperatuur is nog steeds lekker. Na het eten lopen we nog een eindje. We komen voorbij een hotel dat gerenoveerd wordt. Niet zo maar een hotel. Er staan buiten geen strandstoelen van plastic, maar allerlei lounge achtige zitjes met eigen t.v. en alle met de mogelijkheid prive te creeeren door gordijnen te sluiten. We komen aan de praat met de bedrijfsleider. Er blijkt zaterdag een grote re-opening te zijn. 

Er komt een grote theatershow. Aleen voor deze show staan er al drie zeecontainers achter het theater voor extra stroom………. Er is voor de gelegenheid een tijdelijk theater gemaakt. Het hotel is volgeboekt. Alle 1500 kamers (per stuk vanaf $ 500.—per nacht) zijn bezet. Er worden allerlei seleberties verwacht onder wie Madonna……. Als je ziet hoe zo’n chaos het binnen nog is……….. Het is ook overal het zelfde. Iedereen heeft altijd tijd te kort. Of het nu om een toiletgebouw, een huis of zo’n prestigeus hotel gaat………….. Maar het wordt wel super mooi.


Reacties

Florida 2008-11-12 dag10 — Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>