Maui, het op 1 na grootste eiland van Hawaii. Het bestaat uit twee vulkanen.
We hebben een super plekje direct aan het strand. Het is een studio, compleet met ingericht keukentje, wasmachine en droger. Top!
Erg bekend is de Road to Hana. Een toeristische auto route van 52 mijl met 617 bochten en 59 smalle bruggen. De uitzichten zijn fantastisch en overal langs de route staan foodtrucks. Het lijkt er bijna op dat dit concept hier op Maui is uitgevonden.
De natuur is overweldigend. Alles bloeit. Kamerplanten die bij ons op de vensterbank staan, groeien hier meters hoog. Droogte en groen liggen hier dicht bij elkaar.
De stranden op het eiland zijn prachtig.
We rijden naar het hoogste punt van het eiland, de Haleakale Crater. Dit is de grootste slapende vulkaan ter wereld. Wat een byzonder prachtig gebied.
Wat ook opvalt zijn de los lopende kippen overal. Ze scharrelen in de bermen langs de weg en schijnen van niemand te zijn net als de los lopende geiten.

 


Reacties

Aloha vanuit Hawaii; Maui — 5 reacties

  1. Echt mooi daar. En het weer ook. Heerlijk !!
    Dacht even dat het jullie auto was met die surfplanken erop. 😂.
    Lekker genieten samen. Veel plezier nog 😘
    Groetjes van ons.

  2. Weer een mooie reis en prachtige foto’s. Geniet volop van de natuur en deze vacantie.

  3. Weer genieten van de foto,s ! Niet te bevatten jullie daar in zomerkleding.. terwijl hier de nachten aardig fris zijn. Genieten met een grote G !!

  4. Wat een prachtig oord om weer bij te tanken. Genieten op de verrassende eiland. Groetjes Cees en Afke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>