Padre Island – Rosenberg

image_00013Als we wakker worden lijkt het nog te regenen. Na het ontbijt is het droog. Gelukkig dan kunnen we nog even langs het strand.
Van Padre Island gaan we via Mustang Island naar Port Aransas. Hier moeten we met de Ferry naar Aransas Pass. Als we op de Ferry staan komt er een grote tanker aanvaren. Daar voor zwemmen zo maar dolfijnen. Ze hebben een klein feestje, want ze springen en duiken! WOUW!! De Ferry is binnen twee minuten aan de overkant. Jammer. We willen de auto parkeren en terug lopen om weer te kijken. Geen denken aan. De mensen bij de Ferry die het verkeer de goede boot opleiden raken bijna in paniek van een voetganger. Ma’am voor uw eigen veiligheid……het verkeer wordt stil gelegd…….voetganger in de buurt…..(die voetganger loopt overigens netjes door de berm, met drie lege auto rijbanen naast haar, een middenberm en dan pas rijdende auto’s….). Maak me maar snel uit de voeten, het verkeer mag weer verder rijden. Amerika op z’n smalst. Bang dat er iets gebeurd en dat ze aangeklaagd worden.
We gaan verder langs de kust via Rockport naar Tivoli, Victoria en dan (bijna) Houston.
We blijven in Rosenberg. Vinden een super leuk eethuisje; The Burger Barn. 1 van de eerste hamburgers deze vakantie maar…..super!!

 


Reacties

2014 Dag 33 — Geen reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>